Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Uro i træ - Cirkus - Vilac

199,95 kr.

uro i træ fra vilac

199,95 kr.

Fremragende 4,8
En flot uro i træ fra Vilac med cirkusmotiv til at hænge over puslepladsen eller babysengen, så baby har noget spændende at kigge på. Uroen kan virke beroligende for den lille baby, samtidig med at den stimulerer babys synssans. Et spædbarns syn er sløret i starten og kan højst se omkring 30 cm. væk, så husk ikke at hænge uroen for langt væk fra baby. Motiverne ses bedst fra siden, så hæng gerne uroen lidt til siden for babys liggeplads. En perfekt gave til baby🤍
  • Alder: 0+
  • Produkt: 11 x 40 x 11 cm.
  • Emballage: 12 x 3 x 12 cm.
  • Designet af Michelle Carlslund
  • Lavet i solidt træ
uro i træ fra vilac

199,95 kr.

Fremragende 4,8

Uro i træ fra Vilac.

Den smukkeste uro i træ med cirkusmotiv. Perfekt gave til babyshower, dåbsgave eller barselsgave🤍

Vilac er indbegrebet af designlegetøj i god kvalitet, der aldrig går af mode. Vilac blev etableret helt tilbage i 1911 i Frankrig og er i dag noget af det mest populære kvalitetslegetøj. Vilac specialfremstiller en stor del af deres produkter med lokalt bøge- og fyrretræ fra Jurabjergene, hvor skovene passes bæredygtigt af organisationen "Office National des Forêts". Gennem en unik proces, hvor træet drejes, poleres og sandblæses, fremstilles det eksklusive resultat. For at give legetøjet den sidste og meget velkendte blanke finish, lakeres legetøjet af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne. Vilac er indbegrebet af unikt kvalitetslegetøj til både børn og voksne.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross