Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Væltelegetøj - Moulin Roty

119,00 kr.

Væltelegetøj - Moulin Roty

119,00 kr.

Fremragende 4,8

Væltelegetøj med klokkelyd

Den runde og farverige væltelegetøj kan vippe, men vælter aldrig. Den vender altid tilbage til oprejst position, så det lille barn altid har legetøj inden for rækkevidde, som han eller hun kan øve sig på at række ud efter. Væltelegetøjet har det smukkeste cirkusmotiv, der sammen med den blide klokkelyd, fanger det lille barns interesse.
Væltelegetøj - Moulin Roty

119,00 kr.

Fremragende 4,8

Væltelegetøj - Moulin Roty.

Væltelegetøjet er sjovt at puffe til, og barnet fascineres af, at legetøjet retter sig op igen efter et puf. Væltelegetøjet giver samtidig den dejligste blide klokkelyd, der stimulerer høresansen på en behagelig måde. Serien Les Jouets Métal fra Moulin Roty er fyldt med legetøj med fine cirkusmotiver, og legetøjet er forarbejdet i metal. Baseret på cirkussets glade tema og inspiration fra 70’erne appellerer de farverige illustrationer til de mindste i familien.

Væltelegetøj med klokkelyd

Den hverken triller væk eller vælter. Det betyder, at barnet altid har legetøjet indenfor rækkevidde, så det kan øve sig i at gribe ud efter det. Barnet har allerede i 3 måneders alderen stor glæde af væltelegetøj, fordi legetøjet ikke triller væk fra barnet. Væltelegetøj - Moulin Roty

Yderligere information

Vægt 0,192 kg
Størrelse 10 × 10 × 13 cm
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Gaver

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross