Fremragende 4,8

Værktøjskasse - Tender Leaf

449,00 kr.

værktøjskasse børn tender leaf

449,00 kr.

Fremragende 4,8
Værktøjskasse fyldt med alt, hvad den lille håndværker har brug for. Produktet giver anledning til rolleleg, som udvikler barnets fantasi. På den ene side er der er tavle, mens I kan skrue skrue i på den anden side. De to aftagelige låg fungerer som plader, der kan skrues og hamres dele i. Det udvikler finmotorikken herunder hånd-øje koordination og fingerfærdighed. Det kræver nemlig koncentration, præcision og teknik at skrue og hamre delene i. Rigtig sjovt produkt, der holder de små hænder beskæftiget i timevis. Indhold: Værktøjskasse med låg, spættehammer, tang, skruetrækker, svensknøgle, 2 spændplader, 4 skruer, 4 møtrikker og 4 pinde. Alle smådelene kan pakkes sammen i den medfølgende stofpose.
  • Producentens anbefalede alder: Fra 3 år
  • Materiale: Træ
  • Produkt: 23 x 15 x 20 cm
  • Emballage: 23,4 x 15,7 x 20,6 cm
  • Se video af produktet her
  • Print tool box card
værktøjskasse børn tender leaf

449,00 kr.

Fremragende 4,8

Værktøjskasse til børn fra Tender Leaf.

Tender Leaf skaber holdtbart trælegetøj, der appellerer til børns fantasi. Produkterne giver anledning til læring gennem leg og opmuntrer børn til at have det sjovt og interagere med legetøjet. Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt, bæredygtigt og sikkert, og som opfylder de høje, europæiske standarder. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra udtjente gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.
Tender Leaf er blevet tildelt ICTI Ethical Toy Program-certifikatet for en etisk og bæredygtig forsyningskæde.

  Værktøjskasse til børn. Produktet kan bruges allerede fra 2 år, men produktet indeholder smådele. Husk at lege under opsyn.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 1,616 kg
Størrelse 23 × 15 × 20 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

,

Gaver

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross