Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

5-i-1 Spil - Vilac

349,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

5-i-1 Spil - Vilac

349,00 kr.

Fremragende 4,8

Design af Michelle Carlslund

Spillet er designet til små børn til at stimulere deres udvikling, mens de har det sjovt. De forskellige spil styrker barnets logiske sans og forståelse af turtagning samt stimulerer sin taktile sans. Spillet træner begrebet “at tage tur”. Turtagning trænes når I spiller fiskespil sammen, og skiftes til at fange et dyr med den magnetiske fiskestang. Samtidig stimuleres barnets taktile sans, når han eller hun skal prøve at genkende figurerne i stofposen ved at røre ved dem. Deres evne til at genkende farver, former og figurer styrkes også, når de spiller.
  • Dele: 12 magnetiske trædyr, 2 magnetiske fiskestænger, en stofpose, 4 bingokort, en tosidet spilleplade og 1 terning.
  • 5 sjove spil der inkluderer et fiskespil, et bingospil, et føl & find-spil samt to brætspil.
  • Alder: 2-5 år
  • Æskens mål: 31.5 x 31.5 x 6 cm
5-i-1 Spil - Vilac

349,00 kr.

Fremragende 4,8

5-i-1 Spil - Vilac spillet er forarbejdet i træ med temaet; Iceland. Et pædagogisk opbygget sæt med 5 spil, som er designet til mindre børn.

Spillesættet Iceland inkluderer et fiskespil, et bingospil, det berømte føl og find spil og 2 brætspil (med variationer af slanger og stiger). Dette store spilsæt er udviklet af kreative mødre og legesyge fædre, og det er designet til små børn for at stimulere deres udvikling, mens de har det sjovt. Tag de magnetiske fiskestænger og fang en tukan, en tiger, en panda og alle deres venner. Gå derefter videre til et spil bingo, hvert dyr befinder sig i skoven, savannen, junglen eller på en isflage.
Spillet føl og find er et velkendt spil fra Vilac. Prøv at genkende figurerne i stofposen ved at røre ved dem. Du kan også have det sjovt sammen med din familie med de 2 andre brætspil: Et gåsespil, som er specielt designet til de yngste og et spil med palmetræer og stiger. Tag denne genvej, men pas på ikke at falde på en slanges hoved. Ellers må du gå baglæns.

5-i-1 Spil - Vilac

  • Dele: 12 magnetiske trædyr, 2 magnetiske fiskestænger, en stofpose, 4 bingokort, en tosidet spilleplade og 1 terning.
  • 5 sjove spil der inkluderer et fiskespil, et bingospil, et føl & find-spil samt to brætspil.
  • Alder: 2-5 år
  • Æskens mål: 31.5 x 31.5 x 6 cm

Yderligere information

Vægt 1,140 kg
Størrelse 31,5 × 31,5 × 6 cm
Brand

Aldersgruppe

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross