Fremragende 4,8

Vilac Legetøj - Elastik Pistol Pirat

139,95 kr.

Elastik Pistol Pirat - Vilac Legetøj

139,95 kr.

Fremragende 4,8

Rubber band gun + 10 targets fra Vilac

En fantastisk flot og gennemført træpistol med elastik. Vi kan næsten garantere, at begejstringen ingen ende vil tage. Skyd til måls med din træpistol ved at sætte elastikken på pistolen og skyde af. Dit barn vil elske legen, som både øver barnets koordinerings- og koncentrationsevne.
  • Emballage: 32 x 18,5 x 3,5 cm
  • Materiale: træ og tykt pap
  • Elastikker medfølger
Elastik Pistol Pirat - Vilac Legetøj

139,95 kr.

Fremragende 4,8

Elastik Pistol Pirat - Vilac Legetøj

Vilac Elastikpistol - pirat er den sejeste træpistol med elastik fra det vilde vesten. Skyd til måls med din træpistol ved at sætte elastikken på pistolen og skyde af. Du kan sigte efter pirater, piratskib og hajer. Hvem kan ramme hvad? Elastikpistolen er god, når der skal trænes koordination og præcision!

Sjovt og lærerigt fra barnet er 2,5 år. Men der bør leges under opsyn.

Vilac er kvalitetslegetøj med adskillige priser for bedste legetøj og bedste design. Legetøjet er unikt og går aldrig af mode. Vilac er designet i Frankrig, hvor størstedelen af træet til produktionen kommer fra.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,488 kg
Størrelse 32 × 18,5 × 3,5 cm
Brand

Aldersgruppe

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross