Fremragende 4,8
SPAR 78%

Vtech - Mine første 100 ord

359,00 kr. 79,00 kr.

Baby Mine første 100 ord - Vtech

359,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

Interaktiv bog fra Vtech

🍃 Det bæredygtige valg 🍃 En interaktiv billedbog hvor I sammen kan udforske 100 spændende ord og enkle sætninger, der knytter sig til billederne i bogen. Bogen er let at være sammen om, fordi I kan gå på opdagelse i 12 forskellige temaer. Når I trykker på billederne, får I ordene læst højt, samtidig med at I præsenteres for forskellige lyde knyttet til billederne. Det sætter gang i barnets audiovisuelle sanser, fordi det lærer at koble ord, lyde og billeder sammen.
  • 🍃 Brugt - produktet har brugsspor og leveres uden batterier🍃
  • Produktet uden emballage: 23 x 23
  • 2xAA batterier medfølger
  • Producentens anbefalede alder: 12-36 måneder
  • Sprog: kan skiftes mellem dansk og norsk
Baby Mine første 100 ord - Vtech

359,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8

Vtech - Mine første 100 ord

Der er tre sjove moduler at gå på opdagelse i: Ord, Sjovt at vide og Sjove lyde. Det fremmer alt sammen barnets sproglige udvikling, som for alvor begynder at blomstre i 2-års alderen.

Interaktiv bog fra Vtech Mine første 100 ord

  • 2xAA batterier medfølger
  • Producentens anbefalede alder: 12-36 måneder
  • Sprog: kan skiftes mellem dansk og norsk

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Legetøj fra Vtech

Vtech fører et bredt udvalg af legetøj. De er særlig kendt for deres interaktive babylegetøj med mange knapper, lys, lyde og funktioner. Sortimentet fra Vtech består også af blødt legetøj, elektrisk legetøj og rangler, alt med interaktive elementer, som Vtech er kendte for. Med Vtech er du garanteret legetøj af høj kvalitet og et bredt udvalg af legetøj til børn i takt med de vokser.

Sidder du sammen med dit barn, når I leger med årsag og virkning, så kan du tale med dit barn om forløbet. Det gør det endnu sjovere for dit barn at trykke på knappen eller hive i håndtaget, og når du så ser dybt overrasket ud for 26. gang, når der sker noget efter trykket på knappen, så vil dit barn juble af lykke over at se dit ansigtsudstryk – også selvom det er den leg, I har leget hele ugen. Rigtig god legelyst!

Yderligere information

Vægt 0,860 kg
Størrelse 3 × 27,5 × 7 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

, ,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross