Fremragende 4,8
SPAR 52%

Vtech Tiny Tot Instrumentbræt

249,00 kr. 119,00 kr.

Tiny Tot Instrumentbræt (Dansk) - Vtech

249,00 kr. 119,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

Vtech Tiny Tot instrumentbræt

Et sjovt og lærerigt instrumentbræt, der indbyder til masser af leg med tre funktioner: dyre-, køre- og legefunktion. Barnet kan både lære om køretøjer, trafiksikkerhed, farver, tal og dyr med sjove sætninger på dansk. Instrumentbrættet egner sig til børn fra 1 år+, fordi det stimulerer den tidlige sprogudvikling. Men det større barn vil også have stor glæde af rattet, fordi det både indbyder til fantasifuld leg og giver anledning til en masse at tale om.
  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Anbefalede alder 1 år+
  • 30 × 11.9 × 24.1 cm
  • Fås også som ny
Tiny Tot Instrumentbræt (Dansk) - Vtech

249,00 kr. 119,00 kr.

Fremragende 4,8

Tiny Tot Instrumentbræt - Vtech

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

Vtech instrumentbræt sætter virkelig gang i børnenes leg. Legen kan godt være sjov og lærerig på samme tid.  Det er altid sjovt, når der er en masse spændende knapper at trykke på. Børn elsker, når de får en reaktion på deres 'aktioner'. Det kaldes aktion-reaktionsmønstre. Når barnet trykker på de forskellige knapper på instrumentbrættet belønnes de med sjove lyde og sætninger, og det motiverer dem til at gentage den samme handling igen og igen. Tiny Tot Instrumentbræt - Vtech

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Anbefalede alder 1 år+
  • 30 × 11.9 × 24.1 cm
  • Fås også som ny

Yderligere information

Vægt 0,618 kg

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross