Fremragende 4,8

Whirly Squigz Baby Spinner - Fat Brain Toys

269,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 139 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Whirly spinners fat brain toys

269,00 kr.

Fremragende 4,8
Fidget spinnere fra Fat Brain Toys Sjove og fascinerende fidget spinnere, der vækker barnets nysgerrig og træner deres observationsevne. Produktet er lavet i silikone, der er fantastisk til taktil- og finmotorisk leg. Se videodemonstration HER.
  • Alder: 4 mdr., 8 mdr., 1 år, 18 mdr., 2år+
  • Sæt med 3 spinners
  • Materiale: fødevaregodkendt silikone
  • Emballage mål: 27 x 23 x 5 cm
Whirly spinners fat brain toys

269,00 kr.

Fremragende 4,8

Whirly Squigz Baby Spinner - Fat Brain Toys

Sansecellerne under huden aktiveres, når barnet rører ved den bløde silikone og de forskellige strukturer. Faktisk er den taktile sans koncentreret i håndfladerne, og den har en vigtig betydning for deres kropsbevisthed.

Whirly Squigz - Fat Brain Toys spinnerne har alle sugekopper, så mor eller far kan sætte dem fast på alle glatte overflader. Eksempelvis på spisebordet så spinnerne holder barnet godt beskæftiget, når de sidder i højstolen og venter på mad.

De har et rigtig gode kugleleje, så de snurrer rundt ved selv det mindste dask. Og sugekoppen gør, at de ikke falder på gulvet. Samtidig udfordres barnets finmotorik, når de får dem til at snurre rundt, og de fascineres sikkert af, at de bliver ved med at dreje af sig selv.

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross