Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Wild Animal Family Match - TickiT

319,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

puslespil børn Wild animal family match fra Ticket

319,00 kr.

Fremragende 4,8
Robuste og smukke brikker i træ med fotografier af virkelige dyr. 28 brikker i træ med fotografier af dyr og deres unger. Hvem passer sammen? Rigtige fotografier er ofte mere genkendelige for det mindre barn, og derfor lettere at starte en samtale omkring.
  • Producentens anbefalede alder: 12 måneder+
  • Inkluderer 28 brikker
  • Brikkernes størrelse: 7 x 1,2 cm.
puslespil børn Wild animal family match fra Ticket

319,00 kr.

Fremragende 4,8
Wild Animal Family Match - TickiT

Robuste og smukke brikker i træ med fotografier af virkelige dyr. Puslespil børn

28 brikker i træ med fotografier af dyr og deres unger. Hvem passer sammen? Rigtige fotografier er ofte mere genkendelige for det mindre barn, og derfor lettere at starte en samtale omkring. Puslespil børn

  • Producentens anbefalede alder: 12 måneder+
  • Inkluderer 28 brikker
  • Brikkernes størrelse: 7 x 1,2 cm

Forskellige måder at hygge sig med sine nye smukke brikker:

Puslespil - brug brikkerne som I normalt ville spille puslespil

Huskespil - Vend brikkerne om og se hvor mange i sammen kan huske

Sortering - Sorter de forskellige dyr, som I har lyst. Kunne være ud fra kontinent, kæledyr, størrelse og meget mere.

Yderligere information

Vægt 0,808 kg
Størrelse 14,6 × 16 × 8,3 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross