Tigerspringskasser

Tigerspringskasser indeholder udvalgte stykker legetøj fra DearBaby konceptet samt andet legetøj udenfor konceptet. Legetøjet er udvalgt i samarbejde med vores dedikerede baby-eksperter og sikrer dig et godt sortiment til netop denne periode i dit barns liv. Tigerspringskasserne er således for dig, som ønsker at få et lille udpluk af det bedste legetøj, som du kan beholde.

Legetøj til tigerspring

Det kan være svært at finde det rette legetøj, der passer til barnets forskellige udviklingsspring. I hvert tigerspring sker der meget udviklingsmæssigt, som stiller høje krav til legetøjets funktioner. Hos DearBaby har vi specialiseret os i at finde det bedste og mest relevante legetøj, og vi guider dig, så du nemt kan finde frem til, hvilket legetøj der giver mening for dit barn lige nu. At vælge det rigtige legetøj i henhold til barnets udviklingsspring er afgørende for at støtte barnets vækst og læring på en sjov og meningsfuld måde.

Tigerspringskasser

Tigerspringskasser er et tilbud til dig, der ønsker et lille udpluk af det bedste legetøj, som du kan beholde. Vi har udvalgt kvalitetslegetøj, der passer til en længere periode af dit barns udvikling, så du ikke skal bruge energi på valg af legetøj. Ønsker du i stedet et hyppigere udskift af legetøj til dig barn, tilbyder vi også legetøj på abonnement, hvor du får udskiftet dit barns legetøj hver måned, så det altid er opdateret i forhold til, hvor dit barn er udviklingsmæssigt. Her lejer du legetøjet, og køber kun det legetøj fri, som dit barn ikke kan undvære. Læs mere om DearBabys legetøjskasser HER.