Tilbud

Aktivitetslegetøj – Rangle – Small Foot

79,95 DKK

Aktivitetslegetøj med træperler der bevæger sig og afgiver sjove raslelyde. En skøn udgave af den klassisk aktivitetsbane med perler, som kan rulle henover gulvet og skabe endnu mere opmærksomhed hos barnet i kravlealderen. De små perler kører med rundt og laver behagelige raslelyde. De små kan helt sikkert få en masse timer til at gå med den skønne bane.
Træperlerne er i de fineste farver, som helt sikkert vil fange barnets opmærksomhed. En robust og fantastisk klassiker i en god størrelse.

  • Mål: 19 x 10 cm
  • Materiale: træ
  • Producentens anbefalede alder: 1 år +
  • Overholder europæisk standard EN71

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-LG-1063 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Aktivitetslegetøj – Rangle – Small Foot

Aktivitetslegetøj fra Small foot er et stykke legetøj med træperler og bolde der bevæger sig og afgiver sjove raslelyde. Babylegetøj i træ er ofte både et sikkert og sundt materiale samt holdbart og sjovt.

  • Mål: 10 x 10 x 19 cm
  • Materiale: træ
  • Overholder europæisk standard EN71
Aktivitetslegetøj

Oppe, nede, ved siden af, henover, bagved – der er mange begreber at holde styr på, når verden er et nyt sted at bebo og der er fuld fart på, når en lille ny kommer til verden. Alt er nyt, så alt skal udforskes. Derfor er det også en god idé med legetøj, der er både underholdende og stimulerende for dit barn. Farver, former, refleksioner og lyde – det hele er spændende, og der skal både røres, smages og kigges. Aktivitetslegetøj er især velegnet til de mindre børn, der skal aktiveres igennem leg og den perfekte måde at bringe bevægelse ind i legen på.

Både små og store børn synes ofte, at det er alle tiders at beskæftige sig med aktivitetslegetøj. Det er som om, at tingene ligesom falder på plads, når de får en anvist plads. Legetøj med lyd og musik samt spændende overflader er en stor succes, både hjemme, i barnevognen og i bilen på længere køreture.

Det er ikke altid, at man som voksen helt kan gennemskue, hvilket system, klodserne eller ænderne eller brikkerne er sorteret efter. Børn kan ofte have en anden form for logik og systematisk tænkemåde end voksne. Det skal du bare lade være og undres over, hvordan barnet mon kom frem til dét system. Tag en snak om det, spørg ind til det. Ret ikke i systemerne, prøv i stedet at deltage i legen.

Børn og voksne med særlige behov har ofte god gavn af aktivitetslegetøj samt sorterings- og stablelegetøj.

Yderligere information

Vægt 0.41 kg
Aldersgruppe

,

Brand

Typer

,

Tigerspring

,