Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 15%

Aktivitetshjulet, bevægelsesspil - BS Toys

349,95 kr. 299,00 kr.

Fremragende 4,8
Aktivitetshjulet bevægelsesspil

349,95 kr. 299,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et sjovt aktivitets- og bevægelsesspil som kan spilles hele året, indenfor og udenfor. Spillet indbyder til masser af grin og bevægelser, og kan spilles allerede fra 2,5 års alderen sammen med voksne eller større børn. Drej først på hjulet og se hvilken øvelse I skal lave. Drej derefter på regnbuehjulet for at finde ud af, hvor mange gange I skal lave den samme øvelse. Måske skal I hoppe op i luften 10 gange - eller står i bro i 10 sekunder. I skiftes til at dreje på hjulet, og lander du på en stjerne kan du helt selv bestemme, hvilken øvelse I skal lave. Måske vælger du den øvelse du selv er rigtig god til. Alle øvelser er bare for sjov og spillet har ingen vinder eller taber. Brugsanvisning medfølger, men det er let at lave sine egne regler alt efter alderen på spillerne.
  • Indeholder 1 hjul og en vendbar plade
  • Godkendt fra +3 år
  • Mål uden emballage: ca. 44 cm Ø
  • Se andre produkter fra BS Toys
Aktivitetshjulet bevægelsesspil

349,95 kr. 299,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Giv hjulet et spin for at afgøre, hvilken handling alle skal foretage. Den ene side af hjulet er fyldt med forskellige handlinger så vel som en række symboler, som man selv kan beslutte, hvad står for. Lander man på den gule stjerne, så kan man fx vedtage, at der er frit valg mellem alle handlinger på hjulet. Den anden side af hjulet er fyldt med flotte farver og tal. Her kan man være lige så kreativ, som man vil og selv vælge, hvad man skal gøre, når hjulet lander på et felt. Man kan også give hvert sæt farver en følelse: Grøn - Hvad gør dig glad? Gul - Hvad gør dig afslappet? Blå - Hvad gør dig ked af det? Der er mere inspiration at hente i den medfølgende vejledning, men det er let at lave sine egne regler alt efter alderen på spillerene. Sjovt og lærerigt spil for alle aldre!

Et sjovt aktivitets- og bevægelsesspil som kan spilles hele året, indenfor og udenfor. Spillet indbyder til masser af grin og bevægelser, og kan spilles allerede fra 2,5 års alderen sammen med voksne eller større børn.

Alle øvelser er bare for sjov og spillet har ingen vinder eller taber.

  • Indeholder 1 hjul og en vendbar plade
  • Godkendt fra +3 år
  • Mål uden emballage: ca. 44 cm Ø

Gør klar til både sjove og lærerige øvelser med aktionshjulet.

 

Yderligere information

Vægt 0,910 kg
Størrelse 45 × 40 × 4 cm
Alder

Brand

Legetøj

, ,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross