Tilbud

Aktivitetstog Lille – Moulin Roty

189,00 DKK

Dans La Jungle, Pull Along Activity Train

🍃Det bæredygtige valg 🍃

Et urolig smukt træklegetøj. Træklegetøjet er godkendt allerede fra 10+ måneder. Fra 11-12 måneders alderen vil barnet i højere grad kunne øve finmotorikken gennem leg med trækdyret. Når barnet er gående, vil træklegetøjet få en ny funktion, hvor barnet vil nyde at trække legetøjet efter sig og manøvre det rundt om husets møbler.

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Mål: Længde 38,5 cm, bredde 8 cm, højde 13 cm
  • 11 dele i alt
  • Anbefalet alder 10 mdr+
  • Fås også i Stor

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-668370-brugt Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Aktivitetstog Lille – Moulin Roty

Trækdyret er af højeste kvalitet og føles rart og robust at håndtere. Tukanen sidder foran og styrer toget, og hans venner, koalaen og panteren, kan stables i vognene bagpå, og for enden af toget er der en rangle med kugler, som laver en lyd.

Det lille barn på 10 måneder vil være interesseret i at kravle efter legetøjet, mens en voksen trækker det henover gulvet. Fra 11-12 måneders alderen vil barnet i højere grad kunne øve finmotorikken gennem leg med trækdyret. Trækdyret er af højeste kvalitet og føles rart og robust at håndtere. Når barnet er gående, vil træklegetøjet få en ny funktion, hvor barnet vil nyde at trække legetøjet efter sig og manøvre det rundt om husets møbler. Kan sammensættes på kryds og tværs. Mange sanser er i spil, når grovmotorikken skal trænes. Især balancen og koncentrationen kommer på arbejde, når barnet skal trække og gå på samme tid. Samtidig udfordrer træklegetøjet finmotorikken, når de forskellige dele skal stables på vognene. Aktivitetstog Lille – Moulin Roty

Yderligere information

Vægt 0.575 kg
Størrelse 38.5 × 8 × 13 cm
Brand

Gaver

,

Aldersgruppe

, ,

Det Bæredygtige Valg

Tigerspring

,

Typer

,