fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Auditiv-sansespil - Tickit

369,00 kr.

Fremragende 4,8
Lytte-huskespil - Tickit

369,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

🍃Det bæredygtige valg 🍃

Sound Prism Set fra Tickit er et sjovt huskespil, som udfordrer høresansen frem for synet. Det er samtidig en god leg for barnets koncentration og evne til at fokusere. Hver pyramide har en farvet node i den ene ende, så I til sidst kan tjekke, om I har matchet parrene korrekt. De 12 træ-pyramider passer sammen to og to med matchende indhold og lyde.
  • 🍃Brugt🍃
  • 12 blokke
  • Mål pr. blok: 5 cm x 6 cm
  • Materiale: løvtræ
  • Producentens anbefalede alder: 18+ mdr.
Lytte-huskespil - Tickit

369,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Auditiv-sansespil - Tickit

Når man spiller Lytte-huskespil - Tickit gælder det om at finde de matchende par ved at ryste dem og lytte omhyggeligt. Hvilke to pyramider passer sammen? Det er en sjov og anderledes sanseleg, fordi det i højere grad handler om lyd-hukommelse frem for visuel-hukommelse. Det er samtidig en god leg for barnets koncentration og evne til at fokusere. Hver pyramide har en farvet node i den ene ende, så I til sidst kan tjekke, om I har matchet parrene korrekt.

Pyramiderne er smukke og dekorative på børneværelset når de ikke bruges som sansespil.

  • 12 blokke
  • Mål pr. blok: 5 cm x 6 cm
  • Materiale: glatslebet ubehandlet løvtræ
  • Producentens anbefalede alder: 18+ mdr.

Yderligere information

Vægt 0,570 kg
Brand

Alder

Legetøj

, ,

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross