fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 72%

Baby Einstein Magic Touch Piano

249,95 kr. 69,00 kr.

Fremragende 4,8
Hape Baby Einstein

249,95 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Et innovativt træpiano med magisk touch-teknologi. Barnet belønnes med ægte klaverlyde, når de berører tangenterne. Klaveret er sjovt, fordi det er interaktivt. Barnet kan øve sig i at spille efter de farvekodede musikark, der fortæller, hvilken farvet tangent, de skal trykke på.
  • 3 nodeark medfølger
  • Batterier: 4 x AA (medfølger)
Hape Baby Einstein

249,95 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby Einstein - Magic Touch Piano

Du kan også bruge din fantasi og kreativitet til at spille en freestyle, så du komponerer din helt egen musik. Tryk på den blå knap og klaveret afspiller klassisk musik for dig. Produktet stimulerer dit barns finmotorik og høresans.

Et innovativt træpiano med magisk touch-teknologi, som har masse af underholdningsværdi.

Barnet belønnes med ægte klaverlyde, når de berører tangenterne. Klaveret er sjovt, fordi det er interaktivt.

Barnet kan øve sig i at spille efter de farvekodede musikark, der fortæller, hvilken farvet tangent, de skal trykke på.

instrumentet: Baby Einstein - Magic Touch Piano

  • 3 nodeark medfølger
  • Batterier: 4 x AA (medfølger)

Yderligere information

Vægt 1,020 kg
Alder

Brand

Legetøj

,

Pre-loved

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross