fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 84%

Baby Einstein Magic Touch Xylophone

249,95 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
xylophone

249,95 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor

Er du tosset med lyde og musik, og elsker du at danse og bevæge din krop?

Det skyldes sikkert, at musik påvirker din hjerne og dit humør positivt.

Med xylofonen fra Hape kan barnet let få succes med at skabe dejlige melodier ved hjælp af legetøjets magiske touch-teknologi.

  • Batterier: 3 x AA- medfølger ikke
  • Materiale: plast og træ
  • Rengøring: aftør med fugtig klud
xylophone

249,95 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Baby Einstein dansk - Magic Touch Xylophone

Barnets musikalske- og rytmiske sans stimuleres, når de rører tangenterne. Berøringerne bliver hurtigt omsat til skønne toner. Der er 30 forskellige melodier, du kan høre ved at trykke på Einstein-knappen. Du kan også

udfolde din kreativitet og spille en freestyle.

Er du tosset med lyde og musik, og elsker du at danse og bevæge din krop?

Det skyldes sikkert, at musik påvirker din hjerne og dit humør positivt.

Med xylofonen fra Hape kan barnet let få succes med at skabe dejlige melodier ved hjælp af legetøjets magiske touch-teknologi. Baby Einstein dansk - Magic Touch Xylophone

  • Batterier: 3 x AA (Batterier medfølger ikke når legetøjet er brugt)
  • Materiale: plast og træ
  • Rengøring: aftør med fugtig klud

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross