Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Badedyr gaveæske - Playgro

189,95 kr.Medlemspris: 151,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
badedyr Badeleg 16 dele fra Playgro

189,95 kr.Medlemspris: 151,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stor og flot gaveæske fra Playgro fyldt med sjov og spas til badekaret. Alle badedyrene er forseglet, så der ikke opstår mug og skimmel. Produkterne er særligt velegnet, når dit barn kan sidde stabilt i badekarret og kan bruge hænderne frit.
  • Antal dele: 16
  • Emballagemål: B: 30 x L: 40 H: 7 cm
  • Producentens anbefalede alder: 6 måneder +
badedyr Badeleg 16 dele fra Playgro

189,95 kr.Medlemspris: 151,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Badedyr gaveæske fra Playgro er idéel, når dit barn kan sidde stabilt i badekarret og bruge hænderne frit.

Se også Rangle gaveæske giraf - der passer til din baby når han eller hun begynder at kunne gribe ud efter sit legetøj. Legen stimulerer hånd-øje koordinationen.

Playgro er et australsk familieejet legetøjsfirma. Deres mission er at udvikle og skabe sjovt og innovativt legetøj ved at stimulere børns fantasi gennem læring og leg.

  • Badedyr gaveæske fra Playgro
  • Producentens anbefalede alder: 6 måneder +
  • Antal dele: 16
  • Emballagemål: B: 30 x L: 40 H: 7 cm

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi og viden omkring børns udvikling 0-3 år.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross