Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 50%

Bidering ræv Fox teether - Matchstick Monkey

169,00 kr. 85,00 kr.

Fremragende 4,8
Bidering ræv Fox teether - Matchstick Monkey tilbud

169,00 kr. 85,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Matchstick FOX har et ergonomiske design som er med til at udvikle vigtige motoriske færdigheder, mens der tygges. Knopperne på bagsiden er god til at massere babys ømme gummer allerede fra den første tand bryder frem. Bidelegetøjet er god at øve tandbørstning i en tidlig alder. Baby vil elske at gumle, nulre og hive i ræven, der med dens dejlige overflade stimulerer babys taktile sans og mundmotorik.
  • Produktet tåler både at komme i opvaskemaskinen og fryseren
  • Godkendt fra 0+ måneder
  • BPA-fri silikone
  • Fås også som abe
Bidering ræv Fox teether - Matchstick Monkey tilbud

169,00 kr. 85,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bidering ræv Fox teether - Matchstick Monkey

Matchstick Monkey laver innovativ og prisvindende bidelegetøj til baby, der er lavet i BPA-fri silikone. Ræven har knopper på bagsiden af hovedet, der er perfekte til at lindre ømme og kløende gummer. Samtidig er rævens greb fantastiske til små hænder.

Bidering ræv Fox teether - Matchstick Monkey har et ergonomiske design som er med til at udvikle vigtige motoriske færdigheder, mens der tygges. Knopperne på bagsiden er god til at massere babys ømme gummer allerede fra den første tand bryder frem. Bidelegetøjet er god at øve tandbørstning i en tidlig alder. Baby vil elske at gumle, nulre og hive i ræven, der med dens dejlige overflade stimulerer babys taktile sans og mundmotorik.

  • Produktet tåler både at komme i opvaskemaskinen og fryseren
  • Godkendt fra 0+ måneder
  • BPA-fri silikone
  • Fås også som abe
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross