bObles Kylling

Brug bObles Kyllingen som den første stol eller vippebræt. Når barnet er begyndt at sidde selv, er Kylling fantastisk til det kontrollerede vip. Barnet kan sidde på Kyllingen og vippe fra side til side med begge fødder plantet på gulvet. Når barnet er blevet sikker på benene, kan bObles Kylling også bruges til at vippe stående.

  • Mål: Højde 11 cm, længde, 26 cm, bredde 24 cm
  • Materiale: EVA-skum
  • Skridsikker overflade
  • bObles produkter tages ikke retur, da de udgår af vores koncept

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): SHOP-1157323 Kategorier: ,

Beskrivelse

bObles Kylling

Alle bObles tumlemøbler er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelsen. bObles Kylling passer ind i maven på den store bObles Elefant, som kan bruges som vippe, hvilket styrker vestibulærsansen (balancesansen).

Rengøring af bObles Tumlemøbler

En gang imellem har tumlemøblerne brug for en lille rengøring, så de holder sig fine i lang tid. Det er heldigvis ikke særlig svært.

Sådan gør du:

Placer alle dine bObles ude i bruseren og skyl dem. Lav en mild blanding af rengøringsmiddel og vand i en spand, og dyp kluden godt i blandingen. Begynd at vaske dine bObles grundigt. Når du er tilfreds med resultatet, skyller du efter med bruseren og sætter dine bObles til tørre. Tør evt. efter med et håndklæde.

Vær opmærksom på at bObles er lavet af EVA-skum, som er limet i samlingerne, og de tåler derfor ikke hård varme. Så put derfor aldrig dine bObles i opvaskemaskinen.

Yderligere information

Vægt 0.515 kg
Størrelse 26 × 24 × 11 cm
Farve

Grå Marmor – Ny, Grå Stribet – Brugt, Blå Marmor – Ny, Blå Marmor – Brugt, Rød Marmor – Brugt