bObles bold 7 cm grå

29,00 DKK

Den lille bold fra bObles giver anledning til sensorisk leg for hele kroppen. At lege med bolde er en af de mest motorisk stimulerende aktiviteter – både for den lille baby og det større barn. For de helt små er bolden skøn og udfordrende at trille frem og tilbage, ligesom den er fantastisk at kigge på, når den snurrer som en snurretop. Den kan også bruges til blid massage, hvilket giver nærvær og styrker babys kropsbevidsthed. Til det større barn er det sjovt og udfordrende med kaste-gribe leg, som styrker hånd-øje koordination og barnets griberefleks.

  • Kan bruges i alle aldre
  • Mål: Ø 7 cm
  • Materiale: EVA skum

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-01-012-007-880 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det bløde EVA-skum føles som blød hud, og giver baby en behagelig sanseoplevelse. bObles legetøj har en lethed der gør den oplagt til at lege med selv for de helt små. Da alle bObles produkter er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

Du kan her læse om, hvordan dine bObles produkter skal rengøres.

Den lille bløde bold fra bObles giver anledning til sensorisk leg for hele kroppen. At lege med bolde er en af de mest motorisk stimulerende aktiviteter. Både for den lille baby og det større barn. For de helt små er bolden skøn og udfordrende at trille frem og tilbage, ligesom den er fantastisk at kigge på, når den snurrer som en snurretop. Den kan også bruges til blid massage, hvilket giver nærvær og styrker babys kropsbevidsthed. Til det større barn er det sjovt og udfordrende med kaste-gribe leg, som styrker hånd-øje koordination og barnets griberefleks. bObles legetøj

  • Kan bruges i alle aldre
  • Mål: Ø 7 cm
  • Materiale: EVA skum

Yderligere information

Vægt 0.015 kg
Størrelse 7 × 7 × 7 cm
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

, ,

Typer