Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

bObles bold 7 cm grå

29,00 kr.

Fremragende 4,8
bObles bolden

29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den lille bold fra bObles giver anledning til sensorisk leg for hele kroppen. At lege med bolde er en af de mest motorisk stimulerende aktiviteter - både for den lille baby og det større barn. For de helt små er bolden skøn og udfordrende at trille frem og tilbage, ligesom den er fantastisk at kigge på, når den snurrer som en snurretop. Den kan også bruges til blid massage, hvilket giver nærvær og styrker babys kropsbevidsthed. Til det større barn er det sjovt og udfordrende med kaste-gribe leg, som styrker hånd-øje koordination og barnets griberefleks.
  • Kan bruges i alle aldre
  • Mål: Ø 7 cm
  • Materiale: EVA skum
bObles bolden

29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Det bløde EVA-skum føles som blød hud, og giver baby en behagelig sanseoplevelse. bObles legetøj har en lethed der gør den oplagt til at lege med selv for de helt små. Da alle bObles produkter er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

Du kan her læse om, hvordan dine bObles produkter skal rengøres.

Den lille bløde bold fra bObles giver anledning til sensorisk leg for hele kroppen. At lege med bolde er en af de mest motorisk stimulerende aktiviteter. Både for den lille baby og det større barn. For de helt små er bolden skøn og udfordrende at trille frem og tilbage, ligesom den er fantastisk at kigge på, når den snurrer som en snurretop. Den kan også bruges til blid massage, hvilket giver nærvær og styrker babys kropsbevidsthed. Til det større barn er det sjovt og udfordrende med kaste-gribe leg, som styrker hånd-øje koordination og barnets griberefleks. bObles legetøj

  • Kan bruges i alle aldre
  • Mål: Ø 7 cm
  • Materiale: EVA skum
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross