Tilbud

Sense Stones Blå – bObles tilbud

129,00 DKK

Trædesten fra bObles

De seks Sense Stones er fantastiske til at stimulere barnets sanser. De grafiske mønstre på stenene vækker barnets nysgerrighed, når stenene triller, og mønstrene bevæger sig. Barnet kan studere sig selv i det lille spejl eller tage blokken ud af den ene sten, så barnet kan kigge igennem den. Når barnet bliver ældre, kan I bygge en lille bane af stenene, så barnet kan styrke sin balance ved at gå eller hoppe fra sten til sten.

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Lavet i EVA-skum
  • Skridsikre overflader
  • Mål: Højde 4 cm, diamenter 10 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-brugt-senseblå Kategorier: , ,

Beskrivelse

bObles tilbud

Alle bObles tumlemøbler er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelsen. Sense Stones passer til cirkeludskæringerne i bObles firkantede tumlegulv.

Rengøring af bObles tilbud

Placer alle dine bObles ude i bruseren og skyl dem. Lav en mild blanding af rengøringsmiddel og vand i en spand, og dyp kluden godt i blandingen. Begynd at vaske dine bObles grundigt. Når du er tilfreds med resultatet, skyller du efter med bruseren og sætter dine bObles til tørre. Tør evt. efter med et håndklæde.

Vær opmærksom på at bObles er lavet af EVA-skum, som er limet i samlingerne, og de tåler derfor ikke hård varme. Så put derfor aldrig dine bObles i opvaskemaskinen.

Yderligere information

Vægt 0.224 kg
Størrelse 30 × 15 × 10 cm
Farve

Blå – Ny, Blå – Brugt få gange, Rosa – Ny, Rosa – Brugt få gange