Step Stones Set Ocean – bObles

249,00 DKK

Step Stones Set – bObles er oplagt til sjove bevægelseslege og sansestimulering, som styrker barnets motoriske udvikling. Lav en bane af tumlestenene med rundingen opad, så barnet kan øve sig i at gå fra sten til sten. At gå på ujævne, skæve og skrå overflader kan bl.a. afhjælpe, at nogle børn ikke ender med at gå for meget på tæerne. Barnet får sikkert brug for en hjælpende hånd til at holde balancen, mens I leger ‘jorden er giftig.’ Det er en rigtig god og sjov leg, der styrker barnets balancesans, der er fundamentet for den motoriske udvikling.

  • Anbefalde alder 18 m+
  • Antal dele: 6 halvkugler
  • Materiale: EVA-skum
  • Mål pr. halvkugle: 11 x 5,5 cm
  • Farve: Ocean

 

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-01-047-011-278 Kategorier: ,

Beskrivelse

bObles Tumlesten Trykker barnet under fødderne, hvilket stimulerer den taktile sans. Hvis barnet har bare tæer, vil det også mærke den behagelige og bløde overflade. Vend Step Stones Set Ocean – bObles om til vippende sten for at udfordre barnets balance endnu mere. Den taktile sans, labyrintsansen og muskel-led-sansen danner sammen med synet barnets balance og danner fundamentet for bevægelser, så du på sigt bliver i stand til at holde balancen, orientere dig og koordinere dine bevægelser.

Alle bObles produkter er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelserne af bObles Tumlesten. Du kan her læse om, hvordan dine bObles produkter skal rengøres.

Yderligere information

Vægt 0.185 kg
Brand

Aldersgruppe

,

Gaver

Du kunne også være interesseret i...