fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 72%

Edushape Marble Run Kuglebane

499,00 kr. 139,00 kr.

Fremragende 4,8
bounce a marble

499,00 kr. 139,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Edushape Marble Run Kuglebane Rigtig sjov kuglebane, der inspirerer barnet til at gå på opdagelse. Banen er let at stable, og den er ekstra fascinerende på grund af dens størrelse. Barnet vil elske at slippe boldene på toppen af banen og følger dem på deres vej ned, og på den måde eksperimentere med tyngdeloven. Der er må forhindringer undervejs, som boldene skal igennem. Styrker hånd-øje koordinationen og genkendelsen af farver.
  • OBS. Inkluderer kun 2 bolde i denne brugte udgave + 30 dele at bygge banen af
  • Alder: 1 år +
  • Mål: Kugler omkreds 4,5 cm. Æskens mål 32 x 38 x 14 cm
  • Samles uden værktøj
bounce a marble

499,00 kr. 139,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Edushape Marble Run Kuglebane - Edushape

Rigtig sjov kuglebane, der inspirerer barnet til at gå på opdagelse. Banen er let at stable, og den er ekstra fascinerende på grund af dens størrelse. Barnet vil elske at slippe boldene på toppen af banen og følger dem på deres vej ned, og på den måde eksperimentere med tyngdeloven. Der er må forhindringer undervejs, som boldene skal igennem. Styrker hånd-øje koordinationen og genkendelsen af farver. Denne aktivitet styrker samtidig dit barns hånd-øje koordination og evne til at genkende farver. Med denne sjove kuglebane er der ingen grænser for den spændende leg og læring, dit barn kan opleve. Den imponerende størrelse af kuglebanen tilføjer en ekstra dimension af spænding og visuel appel. Når boldene frigives fra toppen af banen, vil dit barn blive fascineret af deres hurtige bevægelser og den sjove lyd af kuglerne, der ruller ned gennem de farverige spor. Denne sansemæssige oplevelse giver en fornemmelse af spænding og tilfredsstillelse, samtidig med at det styrker dit barns evne til at forstå og følge bevægelse.

  • OBS: Inkluderer: 2 bolde i denne brugte udgave + 30 dele at bygge banen af
  • Alder: 1 år +
  • Mål: Kugler omkreds 4,5 cm. Æskens mål 32 x 38 x 14 cm
  • Samles uden værktøj
  • Rengøring: aftørres med et fugtig klud

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 1,366 kg
Brand

Alder

Tigerspring

Pre-loved

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross