Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Poppende frø - Bright Starts

449,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 139 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Bright Starts Legetøj - Poppende frø

449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Pop and giggle pond pal fra Bright Starts

Den poppende frø er et fantastisk stykke legetøj, fordi den både er sjov, lærerig og multifunktionel, samtidig med at den interagerer med barnet. Put de farverige bolde ind i frøens mund og se dem springe frem og tilbage til barnets store fornøjelse. Barnet belønnes med lyde og melodier, når han eller hun trykker på de fem farverige talknapper. Det styrker barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre, nemlig at barnets handlinger har en effekt.
  • Høj legeværdi fra 16 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • 5 stk. bolde
  • Mål: 30,99 x 13,21 x 36,32
  • CE-mærket
  • Producentens anbefalede alder 6-36 måneder
Bright Starts Legetøj - Poppende frø

449,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bright Starts Legetøj - Poppende frø

Frøen stimulerer barnets synssans og læring om farver og tal, når I sammen tæller fra 1-5 og benævner farverne. Det styrker samtidig genkendelsen af de mest kendte farver. Frøen motiverer også til bevægelse, som styrker de store muskelgrupper, når barnet løber frem og tilbage for at putte boldene tilbage i frøens mund.

Vaskeanvisning: Tørres af med en fugtig klud med mild sæbe. Må ikke dyppes i vand.

Pop and giggle pond pal fra Bright Starts

Bright Starts Legetøj den Poppende frø er et fantastisk stykke legetøj, fordi den både er sjov, lærerig og multifunktionel, samtidig med at den interagerer med barnet. Put de farverige bolde ind i frøens mund og se dem springe frem og tilbage til barnets store fornøjelse. Barnet belønnes med lyde og melodier, når han eller hun trykker på de fem farverige talknapper. Det styrker barnets forståelse af aktion-reaktionsmønstre, nemlig at barnets handlinger har en effekt på sine omgivelserne.

  • Høj legeværdi fra 16 mdr+ (Testet gennem DearBaby)
  • 5 stk. bolde
  • Mål: 30,99 x 13,21 x 36,32
  • CE-mærket
  • Producentens anbefalede alder 6-36 måneder

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

 

Yderligere information

Vægt 1,050 kg
Brand

Tigerspring

Alder

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross