Connetix – Rainbow kuglebane, 92 dele

799,95 DKK

Connetix giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken.

Connetix er fremstillet af slidstærkt ABS-plast. Magneterne er velegnede til insititutioner og lettere at bygge med end fx Magformers. Connetix-tiles kan stå lodret uden støtte, hvilket gør det lettere for mindre børn at få succesoplevelser med deres konstruktioner.

Magnetsættet består af farverige, magnetiske plader, som kan sættes sammen på et utal af måder. Connetix Ball Run Pack indeholder 92 dele inklusiv klare, riflede rør, så I kan se boldene suse igennem. Et perfekte supplement til Connetix 100 Piece Creative Pack.

  • Producentens anbefalede alder: 3 år+, da produktet indeholder magneter. (Leg under opsyn med mindre børn)
  • Produceret i ikke-giftige materialer
  • Inkluderer 6 bolde i træ

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-CX92 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Connetix giver barnet masser af muligheder for at slippe fantasien løs og få godt gang i finmotorikken. Legen styrker finmotorik, hånd-øje koordination og kreativitet samt barnets forståelse for geometri og interesse for entreprenørskab.

Connetix er fremstillet af slidstærkt ABS-plast og har en lang holdbarhed, og de er dermed et grønnere valg end legetøj af mindre slidstærkt materiale.

Produktet er velegnet til insititutioner og lettere at bygge med end eksempelvis Magformers. Connetix-tiles kan stå lodret uden støtte, hvilket er årsagen til, at de mindre børn lettere får succesoplevelser med at konstruere med magneterne. Se alle vores produkter fra Connetix HER.

Om Connetix legetøj

I 2019 startede to australske forældre Connetix. Deres børn var vilde med byggerier med magnetisk legetøj, og ideen til nogle endnu mere transparente magnetiske byggedele opstod. Samtidig designede de en kuglebane, der kunne bygges sammen med magnet-delene, og så var de originale Connetix født. Connetix er byggefliser med magneter i, der er mere gennemsigtige end Magna-Tiles. De er smukke at kigge igennem, og sollyset brydes smukt gennem de farvede glas. Connetix kan kombineres med Magna-Tiles, men ikke med Magformers.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj samt viden om børns udvikling.

Yderligere information

Aldersgruppe

Brand

Gaver

Typer

, ,