DAG Stacking Tower – Liewood

210,00 DKK

Stabeltårn fra Liewood

Liewood stabeltårnet er ideelt til barnets første stablelege. Der er ikke en pind, som delene skal puttes nedover, men delene skal i stedet sættes sammen. Barnet vil fra 10 måneders alderen kunne lege med de enkelte dele og blive stimuleret af ringenes taktile overflade, som også er skøn for gummerne. Barnet vil få større succes med at få delene til at passe sammen fra 11- 12 måneders alderen. Stabletårnet giver god mening, fordi barnet i en tidlig alder er optaget af at få genstande til at passe sammen. Materialet er let, samtidig med at de enkelte dele er nemme at håndtere for de små hænder.

  • Materiale: 100% silikone
  • Mål: D 10 cm / H 13 cm
  • Farve: 6911 Blue Multimix

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-LW12946-3 Kategorier: ,

Beskrivelse

DAG Stacking Tower – Liewood kan stables, så barnet kan tage de forskellige dele af igen, eller delene kan lægges op i en række efter størrelse, så barnet får en fornemmelse af de forskellige størrelser. Når dit barn øver sig på at sætte delene sammen, styrkes de finmotoriske færdigheder og hånd-øje koordinationen. Samtidig stimuleres den taktile sans i hænder og mund af den bløde silikone, som er vigtig for kropsbevidstheden.

  • Slidstærkt, blødt og langtidsholdbart materiale
  • Vaskeanvisning: Aftørres med fugtig klud og mild sæbe
  • CE-mærket

DAG Stacking Tower – Liewood giver god mening allerede fra 5m+, fordi det er fantastisk til at lindre ømme gummer ved tandfrembrud. Når barnet er 9-10 m+ vil det være ideelt til barnets første stabeltårn, fordi det er let og håndterbart.

Vidste du at:

At liewood er danskejet og blev grundlagt i 2015 af Anne Marie Lie Nielsen. På bare 3 år gik virksomheden fra at være en iværksættervirksomhed til at blive et børneinteriørbrand med 12 medarbejder, 700 nationale og internationale forhandlere og et overskud på mere end en halv million. Formålet var at skabe et koncept med fokus på funktionalitet, rene linjer og enkle detaljer. Ønsket for Liewood er at familier skal kunne leve et enklere familieliv, men samtidig med fokus på høj kvalitet der holder rigtig længe. Deres produkter bliver skabt i økologisk bomuld, genanvendt polyester og silikone.

Yderligere information

Vægt 0.558 kg
Størrelse 10 × 10 × 15 cm
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Aldersgruppe

,

Typer

,

Gaver

Tigerspring

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...