Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

DearBaby Gavekort 2 måneder

600,00 kr.

Fremragende 4,8
DearBaby gavekort 2 måned

600,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

GAVEN TIL BARNEDÅB, FØDSELSDAG ELLER BABYSHOWER

Barnet modtager alderssvarende legetøj hver måned. Legetøjskasserne er udviklet i samarbejde med eksperter og udvikles løbende gennem medlemsbedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne. Hver kasse er tilpasset barnets aktuelle udviklingsspring og ombyttes hver måned til ny leg og legeinspiration.
  • Efter køb modtager du en mail med en gavekorts-kode, som modtageren indtaster i rabatfeltet ved tilmelding.
Læs mere om konceptet HER
DearBaby gavekort 2 måned

600,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

DearBaby Gavekort 2 måneder fx som dåbsgave: Her modtager det heldige barn:

  • 4 stykker alderssvarende legetøj.
  • Inspiration til leg, som støtter barnets aktuelle udviklingsspring på en både sjov og lærerig måde.
  • Legetøjet ombyttes hver måned for at imødekomme barnets udviklingsspring og samtidig gøre noget godt for planeten.

Se eksempler på de forskellige legetøjskasser HER.

Godt at vide om GAVEN TIL FØDSELSDAG, BABYSHOWER eller som dåbsgave

  • Ved køb udstedes der en unik kode, som indtastes i rabatfeltet, når modtageren af gavekortet opretter sig.
  • Alle medlemskaber kan sættes i bero i op til 3 måneder eller omadresseres til eksempelvis sommerhuset.
Dåbsgave

Barnedåben er en helt særlig begivenhed og en stor del af den danske tradition og første store fejring af barnet. Dog kan det være svært og til tider kedeligt at lede efter den rigtige dåbsgave. Nogle vælger en gave som barnet først kan bruge senere i livet eller en gave som mere er til forældrene. Med et abonnement giver du en gave der følger barnet i mange år fremad og som fokuser på at stimuler barnet mentale og motoriske udvikling. Samtidig med at du ikke behøver at undersøge hvad er det rigtige legetøj, fordi det hele vil være i din legetøjskasse.

Skal man holde en barnedåb?

I Danmark er det bestemt at dit barn skal navngives senest inden for 6 måneder efter fødsel. Navngivningen kan godt ske uden dåb inde på borger.dk. Alligevel vælger langt de fleste danske familier at afholde en dåb. Barndåben ses som højtidighed hvor vi kan fejre det nye liv, sammen med dem vi har nærmest.

Men nej, barnedåben er ikke noget man skal holde, men er en af de traditionelle begivenheder som vi i Danmark stadig holder fast i. Det er en god mulighed for også at hjælpe de nybagte forældre.

Synes du ikke lige at et abonnement er det du leder efter til barnets fest, så tjek vores shop ud.

Yderligere information

Gaver

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross