Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

DearBaby Gavekort 6 måneder + GRATIS TOOTHPICK BEAR

1.800,00 kr.

Fremragende 4,8
DearBaby GAVEKORT

1.800,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

GAVEN TIL BARNEDÅB, FØDSELSDAG ELLER BABYSHOWER

Med et DearBaby-abonnement modtager barnet alderssvarende legetøj hver måned. Kasserne er udviklet i samarbejde med vores ekspertpanel og elsket af vores medlemmer. Hver kasse er tilpasset barnets aktuelle udviklingsspring og ombyttes hver måned til ny leg og legeinspiration. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne. Læs mere om konceptet HER. Når du køber et gavekort på 6 måneder får barnet en gratis Toothpick Bear, som bliver leveret sammen med den første legetøjskasse.
DearBaby GAVEKORT

1.800,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

DearBaby barselsgave. Hjælp mor og far godt på vej med den lille ny. Hver måned modtager det heldige barn:

  • 4- 5 stykker alderssvarende legetøj.
  • Inspiration til leg, som støtter barnets aktuelle udviklingsspring på en både sjov og lærerig måde.
  • Legetøjet ombyttes hver måned, så forældrene altid kan være den beste støtte i barnets mentale og motoriske udvikling.

Se eksempler på de forskellige legetøjskasser til fars og mors baby HER.

Godt at vide:

  • Den heldige modtager indtaster den unikke kode fra gavekortet når han eller hun opretter sig.
  • Alle medlemskaber kan sættes i bero i op til 3 måneder eller omadresseres i ferieperioder.

Yderligere information

Gaver

Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross