Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

DearBaby 12 måneders gavekort
DEARBABY

Legetøjskasser / Behandlermette

369,00 kr. / måned

Fremragende 4,8
LEVERING OG RETUR er inkluderet i prisen. OMBYT HVER MÅNED så legetøjet følger barnets udvikling. BEMÆRK: Den registrerede termins-/fødselsdato afgør, hvilken dato du modtager og ombytter dine kasser.

20% rabat i 6 måneder - Opsig når du vil - Brug koden: behandlermette

Kopier rabatkode
behandlermette
DearBaby 12 måneders gavekort

369,00 kr. / måned

FRIKØB AF LEGETØJ
Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betal nemt via MobilePay
CONVENIENCE
Legetøj som du ikke selv havde tænkt - Slip for alt besværet omkring valg af legetøj
GODKENDT AF EKSPERTER
Vi skræddersyer legetøjskasserne i samarbejde med eksperter i børns udvikling fra 0-3 år.

Valg af legetøj

I samarbejde med vores ekspertpanel sammensætter vi legetøjskasser med fokus på fordybelse, bevægelse og variation - tilpasset dit barns alder og behov for stimulerin
Du får legetøj som:
støtter dit barns mentale fremskridt
øver og styrker dit barns motorik lige nu
dit barn har forudsætninger for at forstå
indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af
DearBaby 12 måneders gavekort

369,00 kr. / måned

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER

Udvælgelsen af legetøj til vores DearBaby legetøjskasser, samt på shoppen tager altid afsæt i videnskabelig forskning og anerkendt information om babyer og børns mentale udvikling.
MØD  EKSPERTERNE
MØD  EKSPERTERNE

GODE GRUNDE TIL AT FÅ DEARBABYS LEGETØJSKASSER

BÆREDYGTIGT
Et ansvarligt forbrug af legetøj. Når vi deler får alle glæde af det bedste legetøj, når det er mest relevant for barnets udvikling.
NEMT OG TRYGT
Alt du skal gøre er at ombytte. Indholdet er godkendt af eksperter og bedømmes hver måned af vores medlemmer.
LEGETØJ TIL ALLE TIGERSPRING
Nye færdigheder ændrer barnets behov for stimulering og åbner op for nye måder at lege på.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi ved godt, at legetøj indimellem har en hård medfart. Men du skal ikke bekymre dig. Ridser og skrammer er en del af konceptet.

Er legetøjet ødelagt?
Så kontakt os på telefon eller mail. Noget legetøj vil naturligvis gå i stykker, fordi det er blevet slidt, og du vil ikke blive faktureret for produktet. Men hvis legetøjet eksempelvis nedsænkes i vand eller en bog rives i stykker, vil du blive faktureret for produktet, da vi ikke kan bruge det i konceptet igen. Prisen for produktet vil altid være den oplyste medlemspris, som du finder via køb fri-linket.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 2067 5066 eller e-mail: info@dearbaby.dk hvis du er i tvivl.

Vi leverer dine legetøjskasser i din nærmeste dao pakkeshop eller i den pakkeshop, du har valgt ved tilmelding.

Når din legetøjskasse er klar til afhentning i pakkeshoppen, modtager du en besked fra dao. Du indleverer din nuværende legetøjskasse i samme ombæring, som du afhenter den nye. Du skal ombytte senest 2 dage efter din nye legetøjskasser er klar til afhentning, således vi kan opretholde et cirkulært flow i konceptet.

Din månedlige betaling gælder kun for leje af én legetøjskasse.

Levering og retur er altid betalt af DearBaby.

Du modtager en returblanket på mail omkring 4 dage inden ombytningen. Du kan vælge at printe din returlabel eller at skrive den 9 cifrede E- label code direkte på kassen med tusch. Koden finder du nederst til hjørne på din returlabel. Husk altid at strege den gamle pakkelabel /stregkode helt over, da du ellers vil få kassen retur fra dao.

OBS! Sørg altid for at få en kvittering på, at du har indleveret din returpakke. Ansvaret for pakken og dens indhold er dit, indtil du har et tydeligt bevis på, at du har afleveret pakken i en pakkeshop. Derefter overføres ansvaret for pakken til dao. Dette er betydeligt i tilfælde af, at pakken skulle blive væk under forsendelse.

Skriv til os i chatten eller send os en mail, hvis du er i tvivl om, hvordan du ombytter.

DearBaby Care Guide giver dig tips til, hvordan du passer på legetøjet. På den måde sikrer vi, at legetøjet holder længere, og at flest mulige familier får glæde af det. Vi er afhængige af at kunne genbruge legetøjet, så vi kan opretholde et cirkulært flow i konceptet.

Dit barn skal selvfølgelig have mest muligt glæde af legetøjet, og derfor er ridser og skrammer en del af konceptet. Vores tommelfingerregel er, at du skal sende produkterne retur i en stand, som du selv ville være tilfreds med at modtage dem i.

Rengøring er en vigtig del af DearBaby, så du trygt kan lade dit barn lege med produkterne. Bøger og mad er en dårlig kombi, fordi mad laver fedtpletter i bøgerne, og vi kan derfor ikke rengøre dem, uden at ødelægge dem yderligere. Undgå at skolde eller sænke legetøjet ned i vand. Brug i stedet en fugtig klud med mild sæbe, hvis der er behov for at rengøre legetøjet.

Vi kan ikke tage legetøj retur, som indeholder vand, da vi ikke kan rengøre det forsvarligt, og fordi der er risiko for dannelse af mug. Vi kan derfor ikke bruge produktet i konceptet igen, og du vil blive faktureret medlemsprisen for produktet.

For at passe så godt som muligt på legetøjet er det vigtigt, at du ved returnering pakker legetøjet forsvarligt ind med tilstrækkeligt papir imellem. Du kan genbruge kassen og papiret, som legetøjet blev leveret i. Vi foretrækker, at du ikke benytter avispapir til indpakning, da sværten kan smitte af på legetøjet.

Ofte leveres legetøjet i en økologisk bomuldspose for at beskytte det bedst muligt. Det er derfor vigtigt, at legetøjet også returneres i bomuldsposen. Alternativt kan bomuldsposen købes for 19 kr.

Kontakt os på mail, telefon eller i chatten, hvis du har spørgsmål.

Se alle spørgsmål og svar
DearBaby 12 måneders gavekort

369,00 kr. / måned

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

crosschevron-leftchevron-rightarrow-right