Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 83%

Domino – Rummet fra Vilac

170,00 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
dominos rummet vilac

170,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Buede domino brikker i træ med rumtema, som passer perfekt til de små hænder. Dobbeltsidet domino: På den ene side skal illustrationerne matches, og på den anden side er der stjerneformede prikker. Læg alle brikkerne ud på gulvet, og se om I kan matche de forskellige illustrationer, så I til sidst har en lang slange. Tal samtidig om de forskellige illustrationer på brikkerne og sæt gerne mange ord på. Hvis legen skal være lidt mere udfordrende, kan I vende brikker om og i stedet matche de stjerneformede prikker.
 • Indhold: 28 trædomino brikker
 • Materiale: træ
 • Emballage: 15,5 x 10,5 x 5 cm.
 • CE mærket
 • Alder: 2+
 • Fås også som ny
dominos rummet vilac

170,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Domino – Rummet fra Vilac

Buede domino brikker i træ med rumtema, som passer perfekt til de små hænder. Dobbeltsidet domino: På den ene side skal illustrationerne matches, og på den anden side er der stjerneformede prikker. Læg alle brikkerne ud på gulvet, og se om I kan matche de forskellige illustrationer, så I til sidst har en lang slange. Tal samtidig om de forskellige illustrationer på brikkerne og sæt gerne mange ord på. Hvis legen skal være lidt mere udfordrende, kan I vende brikker om og i stedet matche de stjerneformede prikker. Rummet fra Vilac

 • Indhold: 28 trædomino brikker
 • Materiale: træ
 • Emballage: 15,5 x 10,5 x 5 cm.
 • CE mærket
 • Alder: 2+

Yderligere information

Vægt 0,318 kg
Alder

,

Tigerspring

Legetøj

,

Brand

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross