Tilbud

Yeti Skip Hop – Explore & More Sort & Spin

299,00 DKK

Yeti fra Skip*Hop er et interaktivt legetøj, der taler engelsk. Yeti indbyder til masser af leg, fordi der er tre forskellige niveauer, barnet kan gå på opdagelse i. Yeti drejer rundt og skyder formerne ud når alle er placeret korrekt. Produktet er godt til det lille barn fra 12 måneder fordi der er masser af trykke på, hvor barnet udfordres i at sortere formerne. Både det lille og det lidt større barn er underholdt og får succesoplevelser i legen. Yeti stimulerer barnets hånd-øje koordination og sans for problemløsning.

  • Høj legeværdi omkring 12 måneder og igen fra 30 måneder (Testet gennem DearBaby)
  • 20 x 20 x 20 cm
  • Sprog: engelsk
  • Producentens anbefalede alder: 9-36 måneder

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-22318 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Explore & More Sort & Spin Yeti Skip Hop

Barnet kan gå på opdagelse i tre forskellige niveauer, så både det store og lille barn er underholdt og får succesoplevelser i legen.

Niveau 1: Undersøgelse. Yeti fortæller, hvad formerne kaldes, og hvilke farver de har.

Niveau 2: Formsortering. Formerne flyver ud af Yeti, og barnet skal sætte formerne tilbage på de rigtige steder. Når det lykkes, belønnes barnet med lyd, musik og lys.

Niveau 3: Spil. Formerne flyver ud af Yeti, herefter beder Yeti barnet om at finde en bestem form og farve, der skal sættes på plads. Her belønnes barnet også med lyd, musik og lys, når formerne sættes tilbage på de rigtige pladser.

Explore & More Sort & Spin Yeti Skip Hop

Yderligere information

Vægt 1.412 kg
Størrelse 20 × 20 × 20 cm
Brand

Aldersgruppe

,

Typer

,

Tigerspring