Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Farver, du kan se... - Turbine

69,00 kr.

Fremragende 4,8
Farver, du kan se - Turbine

69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Barnet udvider hele tiden sit ordforråd og kan begynde at forstå flere og flere ord. Barnets interesse for sproget er stor, og pegebøgerne med vellignende fotografier hjælper i særdeleshed med at lære nye ord. Bogen lærer barnet om farver og kan bruges fra 12+ måneder. Bogen indeholder små kigge-finde opgaver, som engagerer dit barn i læsningen. De mange genkendelige illustrationer hjælper barnet til bedre at kunne huske farverne.
  • 14 sider
  • Papbog
  • Forfatter: Karin Hald
  • Alder 12+ måneder
Farver, du kan se - Turbine

69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Farver, du kan se... tilbud

Solid papbog om alle de farver, der findes omkring os Se de flotte røde ting:

Baby udvider hele tiden sit ordforråd og kan begynde at forstå flere og flere ord. Barnets interesse for sproget er stor, og derfor kan pegebøgerne med de vellignende fotografier hjælpe med at lære nye ord. Her kan I både lære om forskellige dyr, som man eksempelvis kan møde på en bondegård. Bogen indeholder også små kigge-finde opgaver, som engagerer dit barn i læsningen. Derudover får I også en bog om alle de flotte farver omkring dig, som mor eller far kan hjælpe med at sætte navne på. Farver du kan se tilbud

 

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross