Fat Brain Toys – Innybin puttekasse

279,00 DKK

Fat Brain Toys er et prisvindende legetøjsmærke med læring, kvalitet og sikkerhed i højsædet. Puttenkassen er anderledes, fordi barnet ikke skal matche en forms genstand med et hul, men de skal i højere grad bruge deres fantasi og logiske forståelse. Det gælder nemlig om at regne ud, hvordan snorene skal flyttes, så de seks forskellige former kan puttes i kassen.

Formerne har forskellige farver, overflader og en ru struktur, der er en fryd for din taktile sans. Produktet er genialt for barnets sensoriske stimulering, finmotorik og øje-hånd koordination, samtidig fremmer det deres form- og farvegenkendelse samt forståelse af rum.

  • 6 figurer medfølger
  • Mål: 14 x 14 x 14 cm
  • Materiale: silikone
  • Anbefalede alder: 10 mdr+

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-FA251 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Innybin puttekasse – Fat Brain Toys

Alle forældre kender den klassiske ”putte ind og tage ud leg”, hvor barnet kan bruge timevis på at putte genstande indeni andre ting for derefter at tage dem ud igen for at gentage den samme handling igen og igen.

InnyBin er en nytænkende og taknemmelig puttekasse. Puttekassen med elastikker er fantastisk som barnets første puttekasse, fordi barnet hurtigt oplever succes med sin putteleg. Alle objekterne har forskellige farver og strukturer samt en mat silkeagtig overflade, som stimulerer barnets visuelle og taktile sans.

Puttekassen lægger op til, at barnet bruger sin fantasi og kreativitet til at få de forskellige former ind i kassen og legen er med til at stimulere den del af hjernen, der har med logisk tænkning at gøre. Puttekassen er let og kan rystes med alle objekterne i uden at de falder ud. Hos DearBab elsker vi produkterne fra Fat Brain Toys, som er gennemtænkte og støtter børn i deres kreative udvikling.
Fat Brain Toys har vundet adskillige legetøjspriser og er flere gange nomineret til Årets Legetøj ved TOTY-prisuddelingen.

Yderligere information

Vægt 0.264 kg
Størrelse 14 × 14 × 14 cm
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring