fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 13%

Fat Brain Toys - Innybin puttekasse

299,00 kr. 259,00 kr.

Fremragende 4,8
Innybin puttekasse - Fat Brain Toys

299,00 kr. 259,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fat Brain Toys er et prisvindende legetøjsmærke med læring, kvalitet og sikkerhed i højsædet. Puttenkassen er anderledes, fordi barnet ikke skal matche en forms genstand med et hul, men de skal i højere grad bruge deres fantasi og logiske forståelse. Det gælder nemlig om at regne ud, hvordan snorene skal flyttes, så de seks forskellige former kan puttes i kassen. Formerne har forskellige farver, overflader og en ru struktur, der er en fryd for din taktile sans. Produktet er genialt for barnets sensoriske stimulering, finmotorik og øje-hånd koordination, samtidig fremmer det deres form- og farvegenkendelse samt forståelse af rum.
  • 6 figurer medfølger
  • Mål: 14 x 14 x 14 cm
  • Materiale: silikone
  • Anbefalede alder: 10 mdr+
Innybin puttekasse - Fat Brain Toys

299,00 kr. 259,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Innybin puttekasse - Fat Brain Toys

Alle forældre kender den klassiske ”putte ind og tage ud leg”, hvor barnet kan bruge timevis på at putte genstande indeni andre ting for derefter at tage dem ud igen for at gentage den samme handling igen og igen.

InnyBin er en nytænkende og taknemmelig puttekasse. Puttekassen med elastikker er fantastisk som barnets første puttekasse, fordi barnet hurtigt oplever succes med sin putteleg. Alle objekterne har forskellige farver og strukturer samt en mat silkeagtig overflade, som stimulerer barnets visuelle og taktile sans.

Puttekassen lægger op til, at barnet bruger sin fantasi og kreativitet til at få de forskellige former ind i kassen og legen er med til at stimulere den del af hjernen, der har med logisk tænkning at gøre. Puttekassen er let og kan rystes med alle objekterne i uden at de falder ud. Hos DearBaby elsker vi produkterne fra Fat Brain Toys, som er gennemtænkte og støtter børn i deres kreative udvikling.
Fat Brain Toys har vundet adskillige legetøjspriser og er flere gange nomineret til Årets Legetøj ved TOTY-prisuddelingen.

Yderligere information

Vægt 0,264 kg
Størrelse 14 × 14 × 14 cm
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross