Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Fra store elefant til lille mus -

45,00 kr.

Fremragende 4,8
Fra store elefant til lille mus

45,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

En underholdende bog med kighuller. Du synes sikkert, at det er sjovt at kigge eller stikke dine fingre igennem hullerne, som bliver mindre og mindre. Og måske synes du, at det er ekstra sjovt, når dine forældre forsøger at fange dine små fingre igennem hullerne ved at tage fat i dem. De forskellige huller i bogen giver dig en fornemmelse af størrelser. Når dine forældre læser de små sætninger med stor entusiasme og bruger lyde og en anderledes stemme, fanger det din nysgerrighed. Samtidig er de små rim i bogen med til at fastholde din interesse og aktivere dit sprogøre, fordi du bliver mere opmærksom på ordlydene.

Fra store elefant til lille mus

45,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fra store elefant til lille mus - en underholdende bog med kighuller. Du synes sikkert, at det er sjovt at kigge eller stikke dine fingre igennem hullerne, som bliver mindre og mindre. Og måske synes du, at det er ekstra sjovt, når dine forældre forsøger at fange dine små fingre igennem hullerne ved at tage fat i dem. De forskellige huller i Fra store elefant til lille mus giver dig en fornemmelse af størrelser. Når dine forældre læser de små sætninger med stor entusiasme og bruger lyde og en anderledes stemme, fanger det din nysgerrighed. Samtidig er de små rim i bogen med til at fastholde din interesse og aktivere dit sprogøre, fordi du bliver mere opmærksom på ordlydene.

Yderligere information

Vægt 0,268 kg
Brand

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross