Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 81%

Gurli Gris sæt tilbud

369,00 kr. 69,00 kr.

Fremragende 4,8
Pladsholder

369,00 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Tog + 2 figurer medfølger. Kombinationen af figurerne og toget giver læringen gode forudsætninger, fordi der sker en kobling mellem det visuelle og fysiske. Barnet på omkring 1 år vil sikkert ivrigt bruge sin gestik og mimik til at vise, hvad han eller hun genkender, når I leger med toget, figurerne eller ser Gurli Gris på TV’et. Ved at tilbyde børn et velkendt univers at gå på opdagelse i styrkes sprogforståelsen og hukommelsen. Det populære Gurli Gris univers er noget helt særligt, fordi det viser simple og genkendelige hverdagssituationer, som børn har forudsætninger for at forstå.
  • Inkl. 2 figurer
  • Tog i FSC-certificeret træ
Pladsholder

369,00 kr. 69,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Gurli Gris tog bundle - Udforsk Gurli Gris-universet ❤️

Er dine børn også helt vilde med den lille lyserøde gris? Så er du kommet til det rigtige sted. Gurli Gris og hendes familie er de seneste år blevet populære hos de mindre børn – og vi forstår godt hvorfor! Hun er blevet alle børns yndlingsgris.

Toget i denne bundle har magneter, så barnet kan få succesoplevelser med at sammensætte togvognene. Samtidig er figurerne sjove til den klassiske ‘putte i og tage op’ leg, hvilket styrker hånd-øje koordinationen.

Kombinationen af figurerne og toget giver læringen gode forudsætninger, fordi der sker en kobling mellem det visuelle og fysiske. Barnet på omkring 1 år vil sikkert ivrigt bruge sin gestik og mimik til at vise, hvad han eller hun genkender, når I leger med toget, figurer eller ser på TV’et. Ved at tilbyde børn et velkendt univers at gå på opdagelse i, styrkes sprogforståelsen og hukommelsen. Det populære Gurli Gris univers er noget helt særligt, fordi det viser simple og genkendelige hverdagssituationer, som børn har forudsætninger for at forstå.

  • Tog i FSC-certificeret træ
  • CE-mærket
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross