fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Hagesmæk, Woodchuck - Silicone Bib Mushie

99,00 kr.Medlemspris: 79,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
hagesmæk

99,00 kr.Medlemspris: 79,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Silikonehagesmæk fra Mushie

Fine hagesmække fra Mushie i fødevaregodkendt silikone med dyb frontlomme, som holder baby og omgivelserne rene, imens I nyder frokosten og hinandens selskab. 
  • Rengøres med sæbe og luftørres
hagesmæk

99,00 kr.Medlemspris: 79,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Hagesmæk - Silicone Baby Bib - Mushie

Hagesmækken har justerbar lukning, modstår pletter og absorberer ikke vand. Hagesmækken er lavet i fødevarekvalificeret silikone og er BPA-fri. Hagesmækken er rund og lukkes i nakken, Der er en dyb opsamlerlomme som er perfekt til at opfange spildt mad og væske. Silikonen gør den nem at rengøre og den kan blot vaskes med sæbe.

Praktisk Hagesmæk - Silicone Baby Bib - Mushie i 100% blød silikone uden skidt kemi. Hagesmækkene fra Mushie sørger for at opsamle en del af den mad og det vand, der spildes. En hagesmæk er uundværlig, når barnet skal lære at spise. Hagesmækkene fra Mushie kan let vaskes af i hånden eller komme i opvaskemaskinen, hvilket er en skøn kvalitet i en travl hverdag.

Yderligere information

Vægt 0,141 kg
Størrelse 29 × 23 × 4 cm
Farve

Lilac Flowers, Rocket, Grey Safari, Shifting Sand, Silver Sage, Tradewinds, Warm Taupe, Rainbow, Woodchuck

Brand

Gaver

Alder

, ,

Tigerspring

, , , , ,

Legetøj

Non-toys

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross