Heidi Spejl – Liewood

Spejlet er perfekt til udforskning af babys eget spejlbillede, som mange babyer synes er sjovt. Baby bliver måske glad, når de ser sig selv i spejlet, selvom om de ikke ved, at det er dem selv, de ser. Bag spejlet er der en lille ‘dut’, som får spejlet til at vippe, når baby rører ved det. Det kan motivere baby til at betragte sig selv fra forskellige vinkler, mens de øver sig i at løfte sit hovede, som styrker nakke og kropskerne.

  • 🍃 Brugt få gange 🍃 (Spejlene har brugsspor)
  • Mål: 17,5 x 5,5 x 16 cm
  • Materiale: silikone (ramme) og akryl (spejl)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): SHOP-Brugt-Heidispejl Kategorier: , ,

Beskrivelse

Heidi Spejl – Liewood

Bag spejlet er der en lille ‘dut’, som får spejlet til at vippe, når baby rører ved det. Det kan motivere baby til at betragte sig selv fra forskellige vinkler. Imens øver de sig i at løfte sit hovedet, som styrker nakke og kropskerne.

Spejlet er perfekt til udforskning af babys eget spejlbillede, som mange babyer synes er sjovt. Baby bliver måske glad, når de ser sig selv i spejlet, selvom om de ikke ved, at det er dem selv, de ser. Bag spejlet er der en lille ‘dut’, som får spejlet til at vippe, når baby rører ved det. Det kan motivere baby til at betragte sig selv fra forskellige vinkler, mens de øver sig i at løfte sit hovedet, som styrker nakke og kropskerne.

Heidi Spejl – Liewood

  • 🍃 Brugt få gange 🍃 (Spejlene har brugsspor)
  • Mål: 17,5 x 5,5 x 16 cm
  • Materiale: silikone (ramme) og akryl (spejl)

Yderligere information

Vægt 0.185 kg
Farve

Hunter Green, Mustard

Aldersgruppe

Tigerspring