Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Hundehvalp i kuffert - Jabadabado

279,95 kr.

Fremragende 4,8
Hund i kuffert fra Jabadabado

279,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den sødeste kuffert med en lille hvid hundehvalp. Den bedste gave til barnet som altid har ønsket sig sin egen lille hund. Den lille hundehvalp er super blød og fluffy. Den kommer i sin egen lille hundetaske, så barnet kan tage sin nye bedste ven med sig overalt. Hvalpen har et bånd om halsen, så man nemt kan gå ud og lufte den, når det er nødvendigt. Efter gåturen trænger hvalpen måske til et bad med hundeshampooen og at blive redt igennem med den lille kam. Når den lille vovse bliver sulten, er der et saftigt ben, som kan serveres i madskålen.
  • Indeholder: 1 x hund i snor, 1 x hundegård, 1 x madskål, 1 x hundeben, 1 x kam, 1 x shampooflaske.
  • Godkendt fra 3 år
  • Kuffertens størrelse: 22 x 9 x 16 cm
  • Materiale: Hårdt pap, træ og polyester
Hund i kuffert fra Jabadabado

279,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kufferten med hundehvalp er den bedste gave til barnet som altid har ønsket sig sin egen lille hund.

Den lille hundehvalp er super blød og fluffy.  Derudover kommer den i sin egen lille hundetaske, så barnet kan tage sin nye bedste ven med sig overalt. Hvalpen har et sødt bånd, så man nemt kan gå ud og lufte den, når det er nødvendigt. Efter gåturen trænger hvalpen måske til et bad med hundeshampooen og at blive redt igennem med den lille kam. Når den lille vovse bliver sulten, er der et saftigt ben, der serveres i madskålen.

  • Indeholder: 1 x hund i snor, 1 x hundegård, 1 x madskål, 1 x hundeben, 1 x kam, 1 x shampooflaske.
  • Godkendt fra 3 år
  • Kuffertens størrelse: 22 x 9 x 16 cm
  • Materiale: Hårdt pap, træ og polyester

Yderligere information

Vægt 0,384 kg
Størrelse 22 × 9 × 16 cm
Alder

Brand

Legetøj

,

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross