fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 35%

Vendespil/Huskespil & Affaldssortering - Save the planet

189,95 kr. 123,00 kr.

Fremragende 4,8
vendespil

189,95 kr. 123,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Huskespillet hjælper dit barn med at genkende hverdagsting og forskellige farver, og styrker dit barns visuelle hukommelse og ikke mindst kendskab til korrekt affaldssortering. Prisbelønnet spil fra Hot Diggity Awards, Mom´s Choice Awards, Pal Award, Parenting Center Seal of Approved, STEM.Org.Autenticated samt Toy Insider Top Summer. Spillet handler om, at dit barn skal finde to ens kort, hvor det ene skal i skraldespanden, og det andet skal beholdes som bonuspoint. I alt er der 32 forskellige solide kort at spille med.
  • Antal kort: 32
  • Alder: 3 år +
vendespil

189,95 kr. 123,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Huskespil / vendespil & affaldssortering

Huskespil & affaldssortering har fokus på hvordan man lever rigtigt, og at man lærer at sortere affald korrekt. Derfor er det lavet af 100% genbrugsmateriale, hvor der ikke indgår plastik. Filmen omkring æsken er lavet af sukkerrør.

Prisbelønnet spil fra Hot Diggity Awards, Mom´s Choice Awards, Pal Award, Parenting Center Seal of Approved, STEM.Org.Autenticated samt Toy Insider Top Summer.

Huskespil & affaldssortering har fokus på hvordan man sorterer affald og lever miljørigtigt. Spillet handler om, at dit barn skal finde to ens kort, hvor det ene skal i skraldespanden, og det andet skal beholdes som bonuspoint. I alt er der 32 forskellige solide kort at spille med. Huskespillet hjælper dit barn med at genkende hverdagsting og forskellige farver, og styrker dit barns visuelle hukommelse og ikke mindst kendskab til korrekt affaldssortering. Huskespil / vendespil & affaldssortering

  • Antal kort: 32
  • Alder: 3 år +

Yderligere information

Vægt 0,438 kg
Alder

Brand

Tigerspring

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross