Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 78%

Hvem er det, der prutter? Lydbog

129,00 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
Hvem er det, der prutter?

129,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Bogen er sjov for alle børn og barnlige sjæle – med 6 sjove pruttelyde og en herlig historie på rim. Hjemme hos bjørnen, den store Don Arne står menuen i dag på chili con carne... Men hov, der er pludselig en der prutter! Gad vide, hvordan mon den dag slutter…?
Hvem er det, der prutter?

129,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Hvem er det, der prutter?

Rim styrker den sproglige udvikling, fordi barnet bliver mere opmærksom på de lyde, som sproget er opbygget af. Og de synes sikkert, at det er sjovt at gentage de samme rim igen og igen. Det træner deres hukommelse, fordi de hurtigere lærer at huske ord, når der også er en rytme.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Hvem er det, der prutter?

Hjemme hos bjørnen, den store Don Arne står menuen i dag på chili con carne... Men hov, der er pludselig en der prutter! Gad vide, hvordan mon den dag slutter…? Prutter ER jo bare sjove, og i denne bog siger alle de søde dyrs rumpetrompet alle mulige forskellige lyde - som I kan høre, når I trykker på knapperne.

Bogen er sjov for alle børn og barnlige sjæle – med 6 sjove pruttelyde og en herlig historie på rim. Skøre rim om følsomme maver og det, der kommer ud til sidst.

  • Mål: 16 x 16 cm
  • Antal sider: 10
  • Alder: 2 år +

Yderligere information

Vægt 0,280 kg
Brand

Alder

Bøger

, ,

Pre-loved

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross