Hvem er det, der prutter?

129,00 DKK

Hjemme hos bjørnen, den store Don Arne står menuen i dag på chili con carne… Men hov, der er pludselig en der prutter! Gad vide, hvordan mon den dag slutter…?

Bogen er sjov for alle børn og barnlige sjæle – med 6 sjove pruttelyde og en herlig historie på rim.

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788772051192 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvem er det, der prutter?

Rim styrker den sproglige udvikling, fordi barnet bliver mere opmærksom på de lyde, som sproget er opbygget af. Og de synes sikkert, at det er sjovt at gentage de samme rim igen og igen. Det træner deres hukommelse, fordi de hurtigere lærer at huske ord, når der også er en rytme.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Hvem er det, der prutter?

Hjemme hos bjørnen, den store Don Arne står menuen i dag på chili con carne… Men hov, der er pludselig en der prutter! Gad vide, hvordan mon den dag slutter…? Prutter ER jo bare sjove, og i denne bog siger alle de søde dyrs rumpetrompet alle mulige forskellige lyde – som I kan høre, når I trykker på knapperne.

Bogen er sjov for alle børn og barnlige sjæle – med 6 sjove pruttelyde og en herlig historie på rim. Skøre rim om følsomme maver og det, der kommer ud til sidst.

  • Mål: 16 x 16 cm
  • Antal sider: 10
  • Alder: 2 år +

Yderligere information

Vægt 0.280 kg
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Bøger

Højtlæsning, Interaktive bøger, Lydbøger