Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Little Dutch Rosa & Jim magnetisk påklædningssæt

199,00 kr.

Fremragende 4,8
Jim & Rosa magnetisk påklædningssæt - Little Dutch

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Med dette magnetiske puslespil kan du kopiere tøjet fra kortene på brættet med magnetiske brikker eller bruge din egen fantasi. Der er uendelige kombinationer der garanterer masser af sjov mens ordforrådet bliver øget og koordinationsevnen bliver styrket. Æsken er lavet af robust karton for nem opbevaring af alle genstande, og det magnetiske låg fungerer som legebræt. Puslespillet kan bruges hjemme men er også let at tage med på farten.
  • Alder: fra 3 år. Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele. Kvælningsfare.
  • Magnetpuslespillet indeholder 80 små magneter, 6 kort til Rosa og 6 til Jim.
Jim & Rosa magnetisk påklædningssæt - Little Dutch

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Jim & Rosa magnetisk påklædningssæt - Little Dutch

Med dette magnetiske puslespil kan du kopiere tøjet fra kortene på brættet med magnetiske brikker eller bruge din egen fantasi.

Der er uendelige kombinationer der garanterer masser af sjov mens ordforrådet bliver øget og koordinationsevnen bliver styrket.

Æsken er lavet af robust karton for nem opbevaring af alle genstande, og det magnetiske låg fungerer som legebræt. Puslespillet kan bruges hjemme men er også let at tage med på farten.

  • Alder: fra 3 år. Ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele. Kvælningsfare.
  • Magnetpuslespillet indeholder 80 små magneter, 6 kort til Rosa og 6 til Jim.

Jim & Rosa magnetisk påklædningssæt - Little Dutch er ikke egnet til børn under 3 år på grund af små dele. Kvælningsfare.

 

Yderligere information

Vægt 0,665 kg
Alder

Brand

Legetøj

,

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross