Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Kasseapparat, hvid - Tender Leaf

399,95 kr.

Fremragende 4,8
Kasseapparat - Hvid TENDER LEAF

399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kasseapparat med kortterminal i massivt træ med papirpengesedler og mønter af træ, trykte kvitteringer og trykknapper. Indsæt kreditkortet i kortterminalen og sæt en af 5 kvitteringer i kasseapparatet, drej en knap for at vise forskellige priser og tryk på de flerfarvede knapper. Åbn kasseskuffen med 5 træmønter og 9 papirpengesedler.
  • Producentens anbefalede alder: Fra 3 år
  • Materiale: Træ
  • Produkt: 15 x 22 x 14,5 cm
  • Emballage: 16 x 24 x 15 cm
Kasseapparat - Hvid TENDER LEAF

399,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Kasseapparat til børn fra Tender Leaf.

Tender Leaf skaber holdtbart trælegetøj, der appellerer til børns fantasi. Produkterne giver anledning til læring gennem leg og opmuntrer børn til at have det sjovt og interagere med legetøjet. Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt, bæredygtigt og sikkert, og som opfylder de høje, europæiske standarder. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra udtjente gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.
Tender Leaf er blevet tildelt ICTI Ethical Toy Program-certifikatet for en etisk og bæredygtig forsyningskæde.

  Kasseapparat til børn. Produktet kan indeholde smådele. Husk at lege under opsyn.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 1,242 kg
Størrelse 16 × 24 × 15 cm
Alder

Brand

Legetøj

,

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross