Lær klokken ur puslespil – New Classic Toys

139,00 DKK

Sjovt puslespil fra New Classic Toys hvor barnet både introduceres til klokken, samtidig med at de kan øve sig på at tælle.

Hjælp barnet med at lægge de forskellige talbrikker på, så det ligner et ur. På den måde visualiseres klokken, og barnet kan lege med at stille den store og lille viser på forskellige tal, mens den voksne fortæller, hvad klokken er.

  • Mål: 30 x 30 x 4 cm
  • Alder: 3 år +

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-N18250 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lær klokken ur puslespil – New Classic Toys

Vis hvor den lille og store viser står, når klokken eksempelvis er halv seks. Er det her, I skal spise aftensmad.

I kan også tælle de forskellige dyr og ting på de store brikker. Bagefter kan I navngive dem, mens I lægger brikkerne på de rigtige pladser.

Sjovt puslespil fra New Classic Toys hvor barnet både introduceres til klokken, samtidig med at de kan øve sig på at tælle.

Hjælp barnet med at lægge de forskellige talbrikker på, så det ligner et ur. På den måde visualiseres klokken, og barnet kan lege med at stille den store og lille viser på forskellige tal, mens den voksne fortæller, hvad klokken er. Lær klokken ur puslespil – New Classic Toys

Ur, klokken og tælle puslespil, er to i én læringsspil til børn fra 3 år. Først kan barnet lære at tælle, både genkendelsen af farver og figurer på brikkerne samt med tal og antal og den begyndende forståelse af klokken. Da klokken og tiden er et svært begreb at lære, et dette spil oplagt. Her kan du give barnet den grundlæggende forståelse som udvikles med barnets alder. Et super fint spil til indlæring af tid, klokken og at tælle.

Dette legetøj er en del af New Classic Toys “Educational” produktlinje. Bygning, stabling, sortering og optælling. Leg og læring går hånd i hånd, med kollektionen ‘Educational’ af New Classic Toys.

Spillet er i træ og produceret af New Classic Toys, måler: 30 x 30 x 4 cm og godkendt fra 3 år

  • Mål: 30 x 30 x 4 cm
  • Alder: 3 år +

Yderligere information

Vægt 0.422 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe