Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Lær klokken ur puslespil - New Classic Toys

139,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 49 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Lær klokken ur puslespil - New Classic Toys

139,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sjovt puslespil fra New Classic Toys hvor barnet både introduceres til klokken, samtidig med at de kan øve sig på at tælle.

Hjælp barnet med at lægge de forskellige talbrikker på, så det ligner et ur. På den måde visualiseres klokken, og barnet kan lege med at stille den store og lille viser på forskellige tal, mens den voksne fortæller, hvad klokken er.

  • Mål: 30 x 30 x 4 cm
  • Alder: 3 år +
Lær klokken ur puslespil - New Classic Toys

139,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Lær klokken ur puslespil - New Classic Toys

Vis hvor den lille og store viser står, når klokken eksempelvis er halv seks. Er det her, I skal spise aftensmad.

I kan også tælle de forskellige dyr og ting på de store brikker. Bagefter kan I navngive dem, mens I lægger brikkerne på de rigtige pladser.

Sjovt puslespil fra New Classic Toys hvor barnet både introduceres til klokken, samtidig med at de kan øve sig på at tælle.

Hjælp barnet med at lægge de forskellige talbrikker på, så det ligner et ur. På den måde visualiseres klokken, og barnet kan lege med at stille den store og lille viser på forskellige tal, mens den voksne fortæller, hvad klokken er. Lær klokken ur puslespil - New Classic Toys

Ur, klokken og tælle puslespil, er to i én læringsspil til børn fra 3 år. Først kan barnet lære at tælle, både genkendelsen af farver og figurer på brikkerne samt med tal og antal og den begyndende forståelse af klokken. Da klokken og tiden er et svært begreb at lære, et dette spil oplagt. Her kan du give barnet den grundlæggende forståelse som udvikles med barnets alder. Et super fint spil til indlæring af tid, klokken og at tælle.

Dette legetøj er en del af New Classic Toys "Educational" produktlinje. Bygning, stabling, sortering og optælling. Leg og læring går hånd i hånd, med kollektionen 'Educational' af New Classic Toys.

Spillet er i træ og produceret af New Classic Toys, måler: 30 x 30 x 4 cm og godkendt fra 3 år

  • Mål: 30 x 30 x 4 cm
  • Alder: 3 år +

Yderligere information

Vægt 0,422 kg
Brand

Legetøj

Alder

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross