fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 20%

Fødselsdagskage - Little Dutch

249,95 kr. 199,00 kr.

Fremragende 4,8
Fødselsdagskage

249,95 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Birthday Cake

Dekorér denne vidunderlige kage med frugt og flødeskum og del den med fødselsdagsgæsterne. Barnets kreativitet og hånd-øjekoordination styrkes, når kagen skal pyntes. Et fantastisk produkt til at indgå som en del af barnets rolleleg, hvor de sociale færdigheder udvikles.
  • Sættet inkluderer: seks kagestykker, lys, toppings, kagespade og serveringstallerken.
  • 26 dele i alt
  • Materiale: træ
  • Indeholder smådele. Godkendt fra: 3+ år
Fødselsdagskage

249,95 kr. 199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Fødselsdagskage

En rigtig sjov kage, hvor barnet kan skifte tallene ud, når det leger fødselsdag. Måske holder barnet fødselsdag for sine bamser eller dukker, eller måske bliver de voksne inviteret til fødselsdag og lækker kage.

Birthday Cake

Dekorér denne vidunderlige Fødselsdagskage med frugt og flødeskum og del den med fødselsdagsgæsterne. Barnets kreativitet og hånd-øje koordination styrkes, når kagen skal pyntes. Et fantastisk produkt til at indgå som en del af barnets rolleleg, hvor de sociale færdigheder udvikles i samspil med andre.

  • Sættet inkluderer: seks kagestykker, lys, toppings, kagespade og serveringstallerken.
  • 26 dele i alt
  • Materiale: træ
  • Indeholder smådele. Godkendt fra: 3+ år

Yderligere information

Vægt 0,846 kg
Størrelse 19 × 8,5 × 21 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Gaver

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross