Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Stick-O - Madlavningssæt

199,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Stick-O - Madlavningssæt

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stick-O - Cooking Set 16 pcs - Magformers

Oplev glæden ved legetid med regnbuefarvede magnetiske former. Stick-O er sjovt og sikkert og lærer småbørn grundlæggende STEM-uddannelsesprincipper (videnskab, teknologi, teknik og matematik).

  • Indeholder: 16 magnetiske former: 2 kugler, 2 pinde, 1 kurvepind, 1 oval pind, 1 halvkugle og 9 magnetisk madlavningstilbehør inklusiv et æg, slikkepind, slik, gulerod og bestik.
  • Alder: 18+ måneder.
Stick-O - Madlavningssæt

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stick-O - Madlavningssæt

Perfekt til hjerneudvikling, kritisk tænkning og STEM uddannelse. Udvikler farve- og formgenkendelse, finmotorik og problemløsningsevne.

Sjovt sæt med byggemagneter for de mindste, hvor I kan bygge spiseredskaber, isvafler og meget mere. Der er 16 stk i denne pakke.

Magnetbyggesættet er rettet mod små tumlingebørn fra 18 mdr. Alle ender er magnetiske og hæfter på hinanden, og der er ingen løsdele, der kan komme på afveje i munden på de små.

Alle Stick-O sæt kan blandes, så I kan bygge utallige konstruktioner. Sættet er en god måde at introducere dit barn til farver og faconer, og kreativiteten får frit løb på en nem måde, når dit barn leger med de sjove Stick-O.

Stick-O - Cooking Set 16 pcs

Oplev glæden ved legetid med regnbuefarvede magnetiske former. Stick-O er sjovt og sikkert og lærer småbørn grundlæggende STEM-uddannelsesprincipper (videnskab, teknologi, teknik og matematik).

Legesættet indeholder 16 magnetiske former: 2 kugler, 2 pinde, 1 kurvepind, 1 oval pind, 1 halvkugle og 9 magnetisk madlavningstilbehør inklusiv et æg, slikkepind, slik, gulerod og bestik.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,308 kg
Brand

,

Alder

,

Legetøj

,

Tigerspring

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross