fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 80%

Madsæt til dukke - PlanToys

299,95 kr. 59,00 kr.

Fremragende 4,8
madsæt til dukke

299,95 kr. 59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Madsættet er perfekt til rolleleg med en dukke. Det giver nemlig barnet forskellige ting at vælge imellem, når han eller hun skal give dukken mad. Særligt velegnet til at udvikle fantasi og sociale kompetencer, herunder at udvise empati og omsorg.
  • 6 dele
madsæt til dukke

299,95 kr. 59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Madsæt til dukke - PlanToys

Hos PlanToys er bæredygtighed og børns udvikling topprioriteter. PlanToys fokuserer på børns sikkerhed og milepæle, når de designer og producere deres produkter. Det er med til at fremme den fysiske og kognitive udvikling.Med en stærk mission om at skabe en bæredygtig verden, overvejer PlanToys bevidst hvert enkelt trin i deres produktion for at minimere miljøpåvirkningen. Denne mission er implementeret gennem de tre søjler i PlanToys forretning, også kendt som "Sustainable Way". Dette inkluderer bæredygtigt materiale, bæredygtig produktion og bæredygtigt sind.

Madsættet er perfekt til rolleleg med en dukke. Det giver nemlig barnet forskellige ting at vælge imellem, når han eller hun skal give dukken mad.

Særligt velegnet til at udvikle fantasi og sociale kompetencer, herunder at udvise empati og omsorg.

  • Madsæt til dukke
  • 6 dele

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi samt viden om børns udvikling.

Yderligere information

Vægt 0,400 kg
Alder

Brand

Legetøj

Pre-loved

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross