Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs

259,95 kr.

Fremragende 4,8
Magformers Stick-O

259,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Byggesæt

Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs byggesæt er designet specielt til små hænder. Ergonomisk og skridsikkert greb. Sjov, kreativ leg og det hjælper med at udvikle finmotorikken.

Magneterne i Stick-O by Magformers er svejset fast og forsvarligt indkapslet, men kan stadig rotere, så magformere kan sættes sammen på alle kanter. De neodymmagneter, der bruges i Stick-O, er de stærkeste af sin slags for garanteret tilslutning.

  • 26 dele
  • Æskens mål: 8,5 x 25 x 25 CM
Magformers Stick-O

259,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs

Produktet lægger op til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde udvikles barnets fantasi og kreativitet, og de får mulighed for at skabe forskellige konstruktioner.

Magneterne i Magformers Stick-O hjælper barnet med lettere at sammensætte de enkelte dele. Tal sammen om former og farver, og kategorisere dem, så de passer sammen. Det kan også være, at barnet går på opdagelse i hjemmet for at finde magnetiske overflader, de kan sætte formerne på, eller måske bygger de en indhegning til sine bondegårdsdyr. Det vigtigste er, at barnet følger sin nysgerrighed i legen, så deres fantasi udvikles.

 Sjovt og lærerigt fra barnet er 2 år. Men der bør leges under opsyn.

Yderligere information

Vægt 0,660 kg
Størrelse 25 × 25 × 8,5 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross