Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs

259,95 DKK

Byggesæt

Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs byggesæt er designet specielt til små hænder. Ergonomisk og skridsikkert greb. Sjov, kreativ leg og det hjælper med at udvikle finmotorikken.

Magneterne i Stick-O by Magformers er svejset fast og forsvarligt indkapslet, men kan stadig rotere, så magformere kan sættes sammen på alle kanter. De neodymmagneter, der bruges i Stick-O, er de stærkeste af sin slags for garanteret tilslutning.

  • 26 dele
  • Æskens mål: 8,5 x 25 x 25 CM

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-20-902004 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Magformers Stick-O Construction Set 26 pcs

Produktet lægger op til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde udvikles barnets fantasi og kreativitet, og de får mulighed for at skabe forskellige konstruktioner.

Magneterne i Magformers Stick-O hjælper barnet med lettere at sammensætte de enkelte dele. Tal sammen om former og farver, og kategorisere dem, så de passer sammen. Det kan også være, at barnet går på opdagelse i hjemmet for at finde magnetiske overflader, de kan sætte formerne på, eller måske bygger de en indhegning til sine bondegårdsdyr. Det vigtigste er, at barnet følger sin nysgerrighed i legen, så deres fantasi udvikles.

 Sjovt og lærerigt fra barnet er 2 år. Men der bør leges under opsyn.

Yderligere information

Vægt 0.660 kg
Størrelse 25 × 25 × 8.5 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe