fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 50%

Manhattan Toy - Kuglebane - Stack, Drop, Pop!

499,00 kr. 250,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 179 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Manhattan Toy Stack, Drop & Pop!

499,00 kr. 250,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Der er skruet op for farver og bevægelse med kuglebanen fra Manhattan Toy. Placer bolden på toppen og se den løbe ned ad banen. Bolden suser afsted og skubber til forhindringer. De klare farver stimulerer synssansen. Når barnet skal placere bolden det helt rette sted, udfordres deres hånd-øje koordination.
  • Inkluderer: 3 bolde + 30 dele at bygge banen af
  • Alder: 1 år +
  • Mål emballage: 38 høj og 31 bred
  • Kugler Ø: 4,5 cm
  • Samles uden værktøj
Manhattan Toy Stack, Drop & Pop!

499,00 kr. 250,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Rengøring: aftørres med et fugtig klud. Samles uden værktøj.

Der er skruet op for farver og bevægelse med Manhattan Toy - Kuglebane - Stack, Drop, Pop! Placer bolden på toppen og se den løbe ned ad banen. Bolden suser afsted og skubber til de mange forhindringer. De klare farver stimulerer barnets synssans. Når barnet skal placere bolden det helt rette sted, udfordres deres hånd-øje koordination.

Manhattan Toy - Kuglebane - Stack, Drop, Pop!

  • Inkluderer: 3 bolde + 30 dele at bygge banen af
  • Alder: 1 år +
  • Mål emballage: 38 høj og 31 bred
  • Kugler Ø: 4,5 cm
  • Samles uden værktøj

Yderligere information

Vægt 1,366 kg
Størrelse 38 × 31 × 14 cm
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross