fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Magnetisk rejsesæt - Brandbekæmper

80,00 kr.

Fremragende 4,8
mieredu magnetisk rejsesæt brandbekæmper

80,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Med to spændende baggrunde og over 30 magnetiske brikker giver legesættet en fantastisk mulighed for at skabe sin egen figur og udforske en verden af eventyr og redningsaktioner. Legesættet er perfekt til at tage med på rejser, da det er kompakt og bærbar. Uanset om I er på vej til en ferie eller bare på farten, kan dit barn nyde timer af underholdning og kreativitet med dette magnetiske legesæt. Det kan nemt opbevares i en taske eller rygsæk.
  • Produkt: 3,3 x 9 x 20,3 cm
  • Alder: 3-6 år
mieredu magnetisk rejsesæt brandbekæmper

80,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

mierEdu - Magnetisk rejsesæt - Brandbekæmper

Med to spændende baggrunde og over 30 magnetiske brikker giver legesættet en fantastisk mulighed for at skabe sin egen figur og udforske en verden af eventyr og redningsaktioner.

Legesættet er perfekt til at tage med på rejser, da det er kompakt og bærbar. Uanset om I er på vej til en ferie eller bare på farten, kan dit barn nyde timer af underholdning og kreativitet med dette magnetiske legesæt. Det kan nemt opbevares i en taske eller rygsæk.

Det magnetiske legesæt er en fantastisk måde at stimulere dit barns fantasi, koncentrationsevne og hånd-øje-koordination. Ved at arrangere og kombinere de magnetiske brikker kan dit barn skabe unikke figurer og opfinde spændende historier og redningsmissioner. Den kreative leg stimulerer deres fantasitænkning og evnen til at forestille sig og udtrykke sig gennem leg. Samtidig hjælper det magnetiske legetøj med at udvikle dit barns finmotorik. Ved at placere de små magnetiske brikker præcist og forsigtigt på de magnetiske overflader træner dit barn deres fingerfærdighed og nøjagtighed. Dette er en vigtig færdighed, der styrker deres evne til at håndtere små genstande og udføre præcise bevægelser.

  • Produkt: 3,3 x 9 x 20,3 cm
  • Alder: 3-6 år

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Brand

Alder

Gaver

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross